ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ – ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!

ΛΕΥΚΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Συμπολίτες μας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στην πόλη που έδειξε και την πραγματική δύναμη κάθε δημοτικής κίνησης στη κοινωνία. Οφείλουμε να προσεγγίσουμε τα αποτελέσματα αυτά με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι η σημαντικά πτωτική συμμετοχή στις εκλογές, που έφτασε στο ποσοστό σχεδόν στο 50%, όταν στις προηγούμενες, που επίσης η συμμετοχή δεν ήταν σημαντική, είχε φτάσει περίπου στο 64%.

Το δεύτερο στοιχείο που σημάδεψε την προεκλογική περίοδο ήταν ο πακτωλός των χρημάτων που σπαταλήθηκαν από ορισμένες παρατάξεις και που δημιουργούν σημαντικά ερωτηματικά για τη σπατάλη αυτή. Εμείς λέμε χωρίς περιστροφές ότι όσοι επένδυσαν τόσα πολλά χρήματα προφανώς θα περιμένουν να τους αποδώσουν και τα αντίστοιχα οφέλη μετά το τελικό αποτέλεσμα.

Το τρίτο στοιχείο αφορά το αποτέλεσμα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δόθηκε η προεκλογική μάχη, η παράταξή μας συγκέντρωσε ποσοστό 1.75% και 506 ψήφους. Είναι ένα αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στο μπόι μας και όχι στον ίσκιο μας, που μπορεί να μας βγάζει έξω απ’ το νέο δημοτικό συμβούλιο, αφού ο αντιδημοκρατικός νόμος Βορίδη που ψήφισε η ΝΔ και που ουσιαστικά είχε τη συναίνεση όλων των πλευρών κοινοβουλίου, είχε προδιαγράψει τα εκλογικά αποτελέσματα. Δώσαμε τη μάχη με όσες δυνάμεις διαθέταμε, με σεβασμό στα προβλήματα των συμπολιτών μας και χωρίς να χρυσώνουμε το χάπι. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και τους πολλούς περισσότερους που   μας υποσχέθηκαν ότι θα μας ψηφίσουν αλλά τελικά δεν το έκαναν. Θέλουμε επίσης να δηλώσουμε ότι θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα για να τιμήσουμε την υπόσχεση μας ότι μόνο οι αγώνες απαντούν στις ανάγκες μας.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους υποτιθέμενους μονομάχους, να υπενθυμίσουμε ότι προέρχονται απ’ την ίδια μήτρα, έχουν την ίδια πολιτική αντίληψη και είναι το ίδιο υπεύθυνοι για όσα άσχημα συμβαίνουν στη πόλη μας. Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλους τους συμπολίτες μας, να μην μπουν σε ψεύτικα διλήμματα. Να γυρίσουν την πλάτη τους στις ψεύτικές υποσχέσεις που μοιράζουν. Δεν είναι ούτε καινούριοι ούτε έχουν φρέσκες ιδέες.

Λευκό  λοιπόν στο δεύτερο γύρο των εκλογών χωρίς ψευδαισθήσεις!       

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το