Μόνο ως ασύλληπτη απανθρωπιά και απίστευτη μισανθρωπιά μπορεί να χαρακτηριστούν οι κουβέντες που εκστόμισε η Τατιάνα Στεφανίδου, για την επιχείρηση που έχει στηθεί για το ναυάγιο στην Πύλο. Συγκεκριμένα, χωρίς καμία ντροπή ανέφερε ότι ο κόσμος στην… Πελοπόννησο δεν θα μπορεί να βρει ασθενοφόρα γιατί όλα έχουν πάει για το πολύνεκρο προσφυγικό ναυάγιο στην Πύλο.

Oύτε οι 78 επιβεβαιωμένοι νεκροί, ούτε η άθλια κατάσταση των ανθρώπων που με αγωνιώδεις προσπάθειες έχουν διασώσει οι εμπλεκόμενες αρχές, ήταν αρκετά για να γίνει ανθρώπινα κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και για να αποτραπούν τέτοιου χαρακτήρα κουβέντες από την παρουσιάστρια.

Την ώρα που η δημοσιογράφος από την Καλαμάτα μετέδιδε το ρεπορτάζ, η Στεφανίδου τη διέκοψε για να σχολιάσει τον μεγάλο αριθμό των ασθενοφόρων που έχουν σπεύσει από όλη την Πελοπόννησο για να παραλάβουν διασωθέντες και τραυματίες από το ναυάγιο.

Ολόκληρο θηρίο με πανάκριβο σαλόνι: Το υπερπολυτελές σκάφος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου! – i-diakopes.gr

«Βλέπω εκεί πάρα πολλά ασθενοφόρα. Πόσα ασθενοφόρα έχουν έρθει από τον νομό; Πόσα είναι τα ασθενοφόρα;» επέμενε να ρωτά τη δημοσιογράφο και χωρίς καμία αιδώ είπε: «Προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρο για να βοηθήσουν την κατάσταση» ανέφερε και συνέχισε: «Αν αυτή τη στιγμή χρειαστεί κάποιος κάτι στον… νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Ντράπηκαν και οι λέξεις!

Μην πιέζεστε κ. Στεφανίδου. Δεν θα χρειαστούν άλλα ασθενοφόρα. Ήδη οι περισσότεροι βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας!

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αρθρωνόταν τέτοιου είδους μισάνθρωπος λόγος. Το προηγούμενο κραυγαλέο περιστατικό αφορούσε τον Ζακ Κωστόπουλο και το αισχρό γκάλοπ για τον θάνατό του. Τότε είχαν προκληθεί ξανά οργισμένες αντιδράσεις για το γκάλοπ που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το