Η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου, συγκέντρωσε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σε βίντεο με τίτλο «Τα ψέματα του Μπακογιάννη και 3+1 αλήθειες για τον Λόφο Στρέφη» με το οποίο αποδομεί τα λεγόμενα του δημάρχου στο συνέδριο Real Estate 2023 την Πέμπτη 30 Μαρτίου. Αυτό το υλικό, με το οποίο καταρρίπτει λέξη προς λέξη τους ισχυρισμούς του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με την φερόμενη «ανάπλαση» του Λόφου Στρέφη, το δημοσίευσε την Κυριακή.

Ειδικότερα, με φωτογραφίες και βίντεο από τις δράσεις που πραγματοποιούνταν συστηματικά πριν την εγκατάσταση των αστυνομικών δυνάμεων και των μηχανημάτων στο Λόφο, η Συνέλευση καταρρίπτει το επιχείρημα περί ενός «αποκομμένου από τη γειτονιά  σημείου», παραδομένου «για πάρα πάρα πολλά χρόνια στα ναρκωτικά, στη βία», εκθέτοντας ταυτόχρονα την ΕΛ.ΑΣ. και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αστυνομική βία που επικράτησε μετά την έναρξη των έργων «ανάπλασης».

Στο βίντεο, επίσης, η συλλογικότητα παραθέτει στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών του «έργου υποδομών» με τα «μονοπάτια, φώτα, αρδευτικά, πυροπροστασία, αντιπλημμυρικά, γεωτεχνικά έργα», που ισχυρίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων. Αποκαλύπτεται, έτσι, η εικόνα καταστροφής του Λόφου και απογύμνωσής του από το φυσικό του περιβάλλον.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο εδώ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το