«Το στειλε ο λοβερδος για την χθεσινη καταθεση μανιαδακη βαλε κατι στο σαιτ χωρις χαρακτηρισμους (ωμος εκβιασμος). Οχι την λεξη ενοχοποιησεις αλλα αν δεν μιλησεις».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στο site «Η Αποψη» ο αρχισυντάκτης σε έναν συντάκτη του, προκειμένου να γράψει ένα θέμα υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ενα υμνητικό κείμενο που ξεκινούσε (ξεκινά) έτσι: « Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας για τη Novartis,  ενώ χαρακτήρισε “τραμπούκικη” την συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους χειρισμούς που έκανε στην υπόθεση».

Ολα καλά και όλα ωραία, μόνο που υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι: τη φράση που έγραψε ο αρχισυντάκτης στον συντάκτη, ο τελευταίος, την έβαλε κατά λάθος και στο κείμενό του. Στο κείμενο που έστειλε ο Λοβέρδος για να είμαστε πιο ακριβείς.

Ετσι στο τέλος του ρεπορτάζ ο συντάκτης δημοσίευσε και αυτό που γράφουμε στην αρχή: «Το εστειλε ο λοβερδος για την χθεσινη καταθεση μανιαδακη βαλε κατι στο σαιτ χωρις χαρακτηρισμους(ωμος εκβιασμος). Οχι την λεξη ενοχοποιησεις αλλα αν δεν μιλησεις».

Αν διαβάσετε και αλλού κείμενα για το πόσο σπουδαίος, αμόλυντος, τρομερός και μοναδικός είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, να του στείλετε συγχαρητήρια. Ο ίδιος θα το έγραψε και θα το έδωσε σε πρόθυμα, να το δημοσιεύσουν, ΜΜΕ. Δημοσιογραφία…

(ΕΔΩ κ’ ΕΔΩ είναι το αρχικό κείμενο – πλέον διορθώθηκε και βγαίνει χωρίς την παρέμβαση Λοβέρδου. Κρίμα. Το αρχικό ήταν πιο ωραίο). 

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – efsyn.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία