Πάσχα μύρισε στο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού και του συζύγου της Βασίλη Κικίλια μας αποκαλύπτει τολμηρό ρεπορτάζ του iefimerida.gr

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται, πάντα στα πλαίσια της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που χαρακτηρίζει το δημοσιογραφικό μέσο, ότι “η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα, τη Μεγάλη Πέμπτη, όπως ορίζει η παράδοση, και έβαψε κόκκινα αυγά. Το ζεύγος Κικίλια-Μπαλατσινού θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα φυσικά στην Αθήνα – όπως όλοι, λόγω καραντίνας -αφού δεν εξαιρείται κανείς, ούτε ο υπουργός Υγείας, από τα περιοριστικά μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού”.

Μας έχει συνηθίσει το δημοσιογραφικό αυτό μέσο σε κριτική στα κυβερνητικά τεκταινόμενα ωστόσο το παραπάνω ρεπορτάζ, πραγματικά, φανερώνει τι σημαίνει αντικειμενική δημοσιογραφία, τι σημαίνει έλεγχος της εξουσίας.
Απίστευτη έκπληξη το να βάψει κάποιος αυγά το Πάσχα! Μήπως το έκανε για τον υψηλό συμβολισμό και την παιδαγωγική λειτουργία;

Στα ίχνη του iefimerida.gr και στη γραμμή “ελέγχουμε την εξουσία” βρίσκονται τελευταία όλο και περισσότερα ΜΜΕ που δεν αφήνουν τίποτε χωρίς κριτική τοποθέτηση. Κοιτάξτε παρακάτω το καυστικό ρεπορτάζ που φιλοξενείται στα “Παραπολιτικά”

Ακόμη και τα κρατικά κανάλια, ακόμη και ο ΣΚΑΙ, σε γραμμή αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση κρατάνε κριτική στάση στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη (ούτε το όνομά του δεν αναφέρουν) και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εξαφανίσει το μοντέλο της αντικειμενικής δημοσιογραφίας που πρέσβευε ο δυναμικός αυτός δημοσιογράφος.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το