Ο «αγαπημένος» Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Μπάμπης του «Βάστα γερά Γερούν» και της «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής», που μας έλεγε ότι το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό στη χώρα μας αλλά και άλλες δηλώσεις που έχουν… γράψει ιστορία, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απειλή του πως θα φύγει από τη χώρα.

Η αλήθεια είναι πως κατά την περίοδο της κρίσης εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έφυγαν, αλλά τέτοια πιθανή απώλεια δεν θα την αντέξουμε.

Είτε πρόκειται για τη δημοσιογραφία του ΣΚΑΪ που με τόσο σθένος υπηρέτησε, είτε πρόκειται για τον νεοφιλελευθερισμό που με τόσο σθένος υπηρετεί, αν φύγει από τη χώρα, η απώλεια θα συγκλονίσει.

Έτσι λοιπόν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «αρμών της εξουσίας» είπε πως αυτός δεν θα είναι εδώ να το ζήσει γιατί θα έχει φύγει.

Βέβαια, ανάλογες δηλώσεις έχει κάνει και ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά δεν έφυγε… Ο Πάγκαλος επίσης είχε υποσχεθεί αυτοκτονία, ευτυχώς το αποφύγαμε…

Στο “μακρινό” ΄89, ο διώκτης της κρατικοδίαιτης δημοσιογραφίας…Μπάμπης Παπαδημητρίου!

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και νυν βουλευτής της ΝΔ, αυτός ο ακραιφνής διώκτης του δημοσίου και των δημοσίων υπαλλήλων…, σε άλλες εποχές σιτίζονταν κανονικά και υποθέτουμε πλουσιοπάροχα από το δημόσιο. Να τι βρήκαμε στο μακρινό και “βρώμικο” 1989.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το