Τον 34 χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστό ως Mad Clip δεν τον γνωρίζαμε ούτε τον ίδιο ούτε τα τραγούδια του. Τον μάθαμε όταν ακούσαμε τον τραγικό θάνατό του όταν το μάρκας Porsche αυτοκίνητό του εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Με αφορμή τον θάνατο του τράπερ Mad Clip o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έγραψε σχετικά: «Σκοτεινό σαν το σκοτάδι» τούτο το ξημέρωμα για εκατομμύρια fans του Mad Clip. Έφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του. R.I.P.»

Κάτω απ’ την ανάρτηση έχουν πέσει «βροχή» τα σχόλια, με εκατοντάδες χρήστες του Twitter να τρολάρουν τον υπουργό για τα μουσικά του γούστα, ακόμα και να τον κατηγορούν ότι επιχειρεί να καπηλευτεί τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για μερικά ψηφαλάκια της νεολαίας.

Ωστόσο θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό σχόλιο το κάνει ένας αναγνώστης που γράφει: “Αυτά τα τραγούδια εννοείς;” και παραθέτει ένα από τα γνωστά τραγούδια του Mad Clip. Ακούστε το να πάρετε μια εικόνα. Εμείς πάντως που το ακούσαμε είπαμε αλίμονο αν αυτά τα “τραγούδια” έχουν εκατομμύρια fans…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το