Ιωάννης Οικονόμου

Ο έως πριν από λίγο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου, είναι ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Αυγούστου στον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο Ιωάννης Οικονόμου είναι βουλευτής Φθιώτιδας, γεννημένος στη Λαμία τον Σεπτέμβριο του 1973. Στο επάγγελμα είναι γεωπόνος και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου (αριστερά) και δεξιά ο Πορτοσάλτε

Μερικοί άκουσαν Οικονόμου κυβερνητικός εκπρόσωπος και μπερδεύτηκαν … Ήρεμα παιδιά… Ο λατρεμένος Δημήτρης Οικονόμου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είναι για άλλη δουλειά…

Ε, δεν θα θα τοποθετούσε ο Μητσοτάκης τον Δημήτρη κυβερνητικό εκπρόσωπο σβήνοντας έτσι μια σημαντική φωνή του ΣΚΑΙ και της αντικειμενικής δημοσιογραφίας…

Εξ άλλου ο Δημήτρης Οικονόμου πρόσφατα είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή του: «Εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο»

Και αλήθεια δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί με αυτή τη δήλωση του Δημήτρη γέλασαν μαζί του συμπαρουσιαστές, ανταποκριτές, αρχισυντάκτες, σκηνοθέτες και ένας που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα έξω από το κτήριο του ΣΚΑΪ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το