Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Μ-Λ ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι ο Σωκράτης Ζαραβίνας. Απευθύνει κάλεσμα για την ομιλία του την Τρίτη 28/5 στην αρχή της οδού Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

«Στηρίζουμε τις δυνάμεις της Αντίστασης και της Πραγματικής Αριστεράς Δυναμώνουμε – Ψηφίζουμε Μ-Λ ΚΚΕ», το μήνυμά του.

Το κάλεσμα:

Την Τρίτη 28 Μάη 2024 από ώρα 6.30 μ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας – στην αρχή της οδού Παπαστράτου θα ξεδιπλώσουμε χωρίς περιστροφές, ψευτιές και κλωθογυρίσματα, το Σκηνικό και την Απάτη του νέου στημένου πολιτικού παιχνιδιού των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΙΧ. ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ θα αναδείξει στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες την αναγκαιότητα έναρξης ΝΕΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, που θα κρίνουν το μέλλον.

Στηρίζουμε τις δυνάμεις της Αντίστασης και της Πραγματικής Αριστεράς Δυναμώνουμε – Ψηφίζουμε Μ-Λ ΚΚΕ

Το βιογραφικό του Σωκράτη Μιχ. Ζαραβίνα:

Γεννήθηκε στα Γιάννινα και ζει στο Αγρίνιο από το 1966.

36 χρόνια υπηρέτης στο δημόσιο σχολείο. 36 επίσης χρόνια συνδικαλιστής με… ανάπαυλα τα χρόνια της δικτατορίας. Για 25 χρόνια ηγήθηκε του Φιλειρηνικού Κινήματος της περιοχής, με χιλιάδες αγωνιστικές εκδηλώσεις και πορείες. Ίδρυσε δεκάδες πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Από το 1999 μέχρι το 2013 ήταν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Κοινωνικής Στήριξης και Ενημέρωσης των Πολιτών “Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ” και Διευθυντής της εφημερίδας “Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”.

Δεκάδες άρθρων του δημοσιεύτηκαν στον τύπο. Πραγματοποίησε ακόμη πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές (σπουδαιότερη τη “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΜΕ ΝΟΗΜΑ”, στον Ρ/Σ Ράδιο Ακαρνανία).

Είναι διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου, το οποίο υπεραγαπά. Συνέταξε τη Λαογραφική Μελέτη “Το Πεντάκορφο της Ορεινής Τριχωνίδας”.

Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με τον λαϊκό Πολιτισμό και την Παράδοση. Συνέταξε τις μελέτες “Σεργιάνι στην Παράδοση”, “Βράδυ στην Παλιά Γειτονιά”, “Γάμος απ’ τα Παλιά”, “Το Πανηγύρι που χάσαμε”, “Στα Παλιά Παζάρια”, “Αναζητώντας την Ομορφιά στα Μονοπάτια της Παράδοσης”, κ.ά., τις οποίες παρουσίασε σε ανοιχτούς χώρους και σε Δρώμενα Θεατρικής Μορφής. Υπήρξε μέλος της διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου Αγρινίου.

Το 2006 εκδόθηκε το βιβλίο του “Επικίνδυνη Αξιοπρέπεια”. Μαζί με το συνάδελφο και συναγωνιστή του Θόδωρο Λιαροκάπη, οδηγήθηκαν από τα αυταρχικά Κέντρα Εξουσίας στη μεγάλη Απεργία Πείνας των 32 ημερών του 2000, που συντάραξε το Πανελλήνιο. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου.

Είναι παντρεμένος με την αγρότισσα Αλεξάνδρα Φαρμάκη κι έχει δυο γιους καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Τον Μιχάλη, προπονητή Χαντ-Μπολ – π. Λυκειάρχη και το Γιώργο, Ολυμπιονίκη, Προπονητή Εθνικής Ελλάδος του Χαντ-Μπολ, Αξιωματικό του Λιμενικού. Έχει επίσης έξι εγγόνια. Από το Νοέμβριο του 2023 κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο «Δύσβατη Πορεία Διαρκείας».

Το Δίκιο, το Ίσο και το Αγωνιστικό Φρόνημα το θεωρεί καθημερινό του καθήκον.

Ο Άνθρωπος, ο Συνάνθρωπος (ιδιαίτερα τα παιδιά και οι νέοι), η Πόλη, ο Νομός και το κοινωνικό σύνολο ήταν και είναι καθημερινά στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντός του.

Πιστεύει ότι δε δείλιασε ποτέ να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ με τα πάσης φύσεως, ονόματος και δύναμης συμφέροντα, τα κέντρα εξουσίας, τα …αρπακτικά, τους φτηνούς πολιτικάντηδες, τη διαφθορά και τη διαπλοκή γενικότερα.

πηγή: agriniopress.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το