Εκδικητικό και ρεβανσιστικό τρόπο καταδείχνουν η κλήση σε απολογία και οι κατηγορίες ενάντια στον Π. Λαφαζάνη για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Ο Π. Λαφαζάνης – όπως και ο δάσκαλος Ηλ. Σμήλιος – έχει «φορτωθεί» τον μισό ποινικό κώδικα επειδή παραβρέθηκε σε συγκεντρώσεις του «δεν πληρώνω» ή σε προσπάθειες αποτροπής πλειστηριασμών. Ο πρώην σύντροφος και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία της ΛΑΕ, στοχοποιείται από την κυβέρνηση και τις διωκτικές – δικαστικές αρχές την ώρα που οι Τσίπρας – Καμμένος διατυμπανίζουν πως η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και μπαίνει – πλέον – στη λεωφόρο της «κανονικότητας».

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, πόσο μάλλον που γίνεται στ’ όνομα της «πρώτης φοράς αριστεράς».

Όσο κι αν διαφωνούμε με το πολιτικό πρόγραμμα της ΛΑΕ και τις αυταπάτες που σκόρπισε για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούμε παρά να συμπαραστεκόμαστε σ’ όσους υπόκεινται σε άδικες και εκδικητικές διώξεις.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθεί – αξιοποιώντας τη δικαιοσύνη – να ανακόψει κάθε φωνή κριτικής στην πολιτική της και να φιμώσει όσους μπαίνουν εμπόδιο στην κυριαρχία της. Την ώρα που ξεπουλά μισοτιμής τη χώρα και συντάσσεται με τους ιμπεριαλιστές, γράφει νέα λίστα προγραφών σε συνδικαλιστές, πολιτικούς, νέους ανθρώπους που αμφισβητούν την αντιλαϊκή πολιτική της.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια δίωξης του Π. Λαφαζάνη.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

prologos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το