Το Kontra Channel παρουσίασε βίντεο που δείχνει αστυνομικό, ή άνθρωπο με αστυνομικό κράνος που βρίσκεται στις γραμμές της αστυνομίας, να πετάει μολότοφ προς τους διαδηλωτές, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Τις εικόνες, από τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη,  είχε αποθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο και παρουσίασε στην εκπομπή ο κ. Γκοτιέ Βελισσάρης, κάτοικος της περιοχής. Oι εικόνες, τραβηγμένες από την πλευρά των διαδηλωτών, δείχνουν καθαρά να εκτοξεύεται η βόμβα μολότοφ από την απέναντι πλευρά, της αστυνομίας. 

Το βίντεο που “έπαιξε” στον τηλεοπτικό αέρα το βράδυ της Πέμπτης εν συνεχεία αναλύθηκε περαιτέρω από την ομάδα disinfaux collective και καταδεικνύει ότι την Τρίτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη βόμβα μολότοφ εκτοξεύτηκε από την πλευρά που βρίσκονταν… αστυνομικοί.

Δείτε τη σχετική παρουσίαση και συζήτηση στο Κontra Channel:

Από την εκπομπή «Αποκάλυψη» στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη. Το βίντεο έδωσε η ερευνητική ομάδα disinfaux collective. Η τοποθεσία που δείχνει το βίντεο είναι στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Νέα Σμύρνη και τραβήχτηκε στις 19:20 το απόγευμα της Τρίτης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το