Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν στις Κ.Ο. των κομμάτων της αντιπολίτευσης 32 τελειόφοιτοι σπουδαστές της Σχολής Ξεναγών Αθήνας, στηλιτεύοντας τον «κυκεώνα ανευθυνότητας, ανοργανωσιάς και αδιαφορίας» που βιώνουν με ευθύνη του Χάρη Θεοχάρη και «κάθε διοικητικό υπάλληλο που εμπλέκεται θεσμικά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων».

Οι σπουδαστές καταγγέλλουν ότι οι έχουν ανασταλεί επ’ αόριστον οι υποχρεωτικές για την έκδοση του διπλώματος του ξεναγού επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ η διοίκηση δεν τους έχει δώσει επίσημη απάντηση αναφορικά με τον λόγο που δεν υπεγράφη εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για τη διοργάνωση των εκπαιδευτικών εκδρομών.

«Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, που έχει την πολιτική ευθύνη της διαχείρισης των ζητημάτων μας, να δώσει άμεσα λύση στο αδιέξοδό μας, για να διαπιστώσουμε εάν οι προτεραιότητές της στον τομέα του τουρισμού εστιάζουν στην ουσία ή αποτελούν απλώς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» σημειώνουν και προσθέτουν:

«Δηλώνουμε ότι δε θα ανεχθούμε να αντιμετωπιζόμαστε πλέον με απαξίωση σαν να είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην υποτιθέμενη ¨βαριά βιομηχανία¨ της χώρας».

Η επιστολή διαμαρτυρίας:

πηγή: documentonews.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το