Η λέξη γενοκτονία στα λεξικά του μέλλοντος θα αντανακλάται με τη λέξη Γάζα. Και οι Έλληνες όταν μιλούν για Ψαρά και Μεσολόγγι θα θυμούνται την Παλαιστίνη. Αυτό που βλέπουμε, ακόμα και όταν πολυφιλτράρεται από τα ΜΜΕ, έχει τους ρυθμούς της Αποκάλυψης. Ένας ολόκληρος λαός 2.500.000 εκ. στοιβαγμένος σε ένα μέρος σαν την Ιθάκη, δολοφονείται συστηματικά και αμείλικτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τους βομβαρδισμούς νοσοκομείων, σχολείων, έργων υποδομής. Μπροστά στο ανείπωτο μακελειό οι φράσεις είναι πολύ μικρές για να περιγράψουν τη φρίκη, οι φωτογραφίες ανίκανες να δώσουν το στίγμα της τραγωδίας.

Οι χώρες των παλιών σταυροφοριών είναι στο πλευρό των σιωνιστών, ανερυθρίαστα και κυνικά. Δίνουν όπλα στον ταραξία-φονιά, ψεύδονται, συστρέφονται σαν φίδια που χύνουν δηλητήριο. Η σημερινή καταστροφή της Γάζας μπορεί μόνο να συγκριθεί με τις ναζιστικές θηριωδίες και κάθε ανοχή ή σιωπή είναι συνενοχή.

Μπροστά μας συντελείται το προανάκρουσμα ενός γενικευμένου πολέμου και η Γάζα της Παλαιστίνης είναι το πρώτο φρικαλέο έγκλημα από έναν πάνοπλο γκάνγκστερ, απέναντι σε έναν ουσιαστικά άοπλο λαό περικυκλωμένο από στεριά, αέρα και θάλασσα.

Πρέπει τώρα να δείξουμε την πολιτική ανθρωπιά μας απέναντι στους δολοφόνους!

Πρέπει τώρα να οργανώσουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στο κράτος-δολοφόνο!

Πρέπει τώρα να σκίσουμε τις μάσκες των δυτικών εγκληματιών που οπλίζουν το Ισραήλ!

Αν θέλουμε ο πλανήτης να έχει αύριο.

Θανάσης Τσιριγώτης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το