Τι έγινε; Παραιτήθηκε από υπουργός ο Άδωνις και καταγγέλλει την κυβέρνηση; Όχι, βέβαια! Απλά καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ όταν ο ίδιος ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ. Άλλα χρόνια τότε…

Ακούστε τι λέει ο Άδωνις το 2007 (Κυβέρνηση Καραμανλή) για αυτές τις φωτιές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑ. Ο. Σ. κάνει αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, της Πάρνηθας και της Αττικής το 2007.

Στο βίντεο, κατηγορεί την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τον τρόπο που χειρίστηκε την ασύμμετρη απειλή, παρομοιάζοντάς τον με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα. Ο Νέρωνας κατά τη βασιλεία του, κατηγορηθήκε ότι έβαλε φωτιά στη Ρώμη το 64 μ. Χ., με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα 2/3 της πόλης.

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα» και συνεχίζει «είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το