Δελτίο τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

«Όλοι οι άντρες άνω των 16 ετών να βγουν στο προαύλιο με ψηλά τα χέρια»

Νέα ναζιστικά διαγγέλματα στη Γάζα από τον ισραηλινό φασισμό

Αυτό ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός κατοχής από τα μεγάφωνα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα. Έφτασαν μέχρι τα επείγοντα με τανκς, πυροβολούν στα πόδια όποιον προσπαθεί να διαφύγει και τον αφήνουν να αιμορραγεί. Αυτά συμβαίνουν σήμερα στη Γάζα σύμφωνα με τα ίδια τα δυτικά μέσα «ενημέρωσης».

Όσο και αν ο ισραηλινός φασισμός προσπαθεί να δικαιολογήσει τη γενοκτονία που διαπράττει εδώ και δεκαετίες αξιοποιώντας προπαγανδιστικά το ολοκαύτωμα, τόσο η ιστορία καταγράφει με τραγικό τρόπο τις φρικαλέες ομοιότητες του σιωνισμού με το ναζισμό. Τόσο αποδεικνύει το πραγματικό περιεχόμενο του σιωνισμού και μετατρέπει το εξάκτινο αστέρι του Ισραήλ στο σύγχρονο σύμβολο της ναζιστικής θηριωδίας. Όσο και αν ο δυτικός ιμπεριαλισμός καλύπτει, δικαιολογεί και στηρίζει τα ναζιστικά εγκλήματα των ισραηλινών, οι λαοί της Ευρώπης και του κόσμου έχουν μνήμες. Μπορούν να δουν την αλήθεια πίσω από τον προπαγανδιστικό οχετό.

«Όλοι οι άντρες άνω των 16 ετών να συγκεντρωθούν στο προαύλιο με ψηλά τα χέρια»

Ειδικά για τον ελληνικό λαό, η ηχώ από τέτοια φρικτά ναζιστικά διαγγέλματα αντηχεί δυνατά στο χρόνο. Πάντα το ίδιο αποτρόπαια. Πάντα το ίδιο κτηνώδης.

Στην Κάντανο 3/6/1941 ο στρατός κατοχής των Ναζί, στην κατεχόμενη Ελλάδα

Στην Βιάννο 14/16/9/1943 ο στρατός κατοχής των Ναζί, στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Στα Καλάβρυτα 13/12/1943 ο στρατός κατοχής των Ναζί, στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Στο Δίστομο 10/6/1944 ο στρατός κατοχής των Ναζί, στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Στο «Μπλόκο της Κοκκινιάς» 17/8/1944 ο στρατός κατοχής των ναζί, στην κατεχόμενη Ελλάδα…

Οι εντολές των ανθρωποειδών, ίδιες όπως και τα ανείπωτα εγκλήματα που διέπραξαν με την επιβολή τους.

Ίδιες όπως και σήμερα…

Στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας, ο στρατός κατοχής των Σιωναζί στην εδώ και 75 χρόνια κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Γνωρίζουμε ότι, όπως και οι Ναζί, ο στρατός κατοχής του Ισραήλ κανέναν ενδοιασμό δεν έχει να ξεχωρίζει ηλικίες ή φύλα. Δολοφονεί αδιάκριτα τους πάντες και τα πάντα, προχωράει την εθνοκάθαρση, τους διωγμούς και τον ξεριζωμό του αδούλωτου Παλαιστινιακού λαού με τις ίδιες ναζιστικές μεθόδους εδώ και 75 χρόνια. Έτσι και τώρα θα δολοφονήσει, φυλακίσει, βασανίσει όσους είναι με την Παλαιστινιακή αντίσταση χωρίς διακρίσεις. Δηλαδή το λαό της Γάζας.

Γνωρίζουμε όμως καλά και τα διδάγματα της ιστορίας. Όσο και αν οι σιωναζί του Ισραήλ υπό την προστασία των ΗΠΑ και του δυτικού ιμπεριαλισμού αισθάνονται ανίκητοι, όσο και αν τους τυφλώνει η έπαρση μιας ιδεολογίας που μιλάει για νέους άριους και περιούσιους λαούς, ένα είναι βέβαιο. Όπως ακριβώς και το τρίτο Ράιχ, έτσι και αυτοί θα λογοδοτήσουν στην ιστορία.

Και μαζί τους και οι μεγάλοι υπεύθυνοι των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Και μαζί τους οι χρήσιμοι λακέδες της ελληνικής κυβέρνησης που προσφέρει ολόπλευρη στήριξη στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και που κάνουν ότι δεν βλέπουν τις τραγικές ομοιότητες της κατοχής της Ελλάδας από τους Ναζί με την κατοχή της Παλαιστίνης από τους Σιωναζί.

Οι συνένοχοι σημερινοί λακέδες, δεν θέλουν να «θυμούνται». Οι σύγχρονοι «συνεργάτες» της παγκόσμιας τυραννίας και των ισραηλινών εγκλημάτων καμώνονται τους αθώους.

Όμως ο ελληνικός λαός θυμάται. Στο άκουσμα τέτοιων διαγγελμάτων θα ξυπνάνε πάντα οι χειρότερες μνήμες τις ιστορίας του. Και δεν θα γίνει ποτέ συνένοχος σε ένα τέτοιο έγκλημα. Και γνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν βρίσκεται στις ξέπνοες εκκλήσεις για εκεχειρία. Για τη συνέχιση δηλαδή της ισραηλινής κατοχής και γενοκτονίας. Γνωρίζει ότι η πραγματική αλληλεγγύη βρίσκεται στην μόνη κραυγή για δικαιοσύνη.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το