Αγαπητοί σύντροφοι
Το Μαρξιστικό Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας χαιρετίζει την απόφασή σας να τιμήσετε δημόσια τη μνήμη του μεγάλου προλετάριου ηγέτη Μάο Τσε Τούνγκ, στην 46η επέτειο του θανάτου του.
Σε αυτούς τους καιρούς που η παγκόσμια αντίδραση επιδιώκει να αναθεωρήσει την ιστορία και να συκοφαντήσει παραπέρα την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια θετική πρωτοβουλία.

Το όνομα του προέδρου Μάο συνδέεται με την επιτυχία της επανάστασης της πολυπληθέστερης χώρας, με κρίσιμες συμβολές στη μαρξιστική – λενινιστική θεωρία και με τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση μεταξύ των άλλων επιτευγμάτων.Ως τέτοιος περιλαμβάνεται δικαίως στους πέντε μεγάλους προλετάριους ηγέτες, μαζί με τον Μαρξ, τον Ένγκελς, τον Λένιν και τον Στάλιν.

Σε αυτή τη δεινή περίοδο που βρίσκεται μπροστά από τους κομμουνιστές σε όλο τον κόσμο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε και να χρησιμοποιήσουμε τις διδασκαλίες ηγετών όπως ο Μάο Τσε Τουνγκ για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που παρουσιάζει η ταξική πάλη.

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του Μ-Λ ΚΚΕ, τους πιο θερμούς επαναστατικούς χαιρετισμούς.

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το