Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στα όσα απαξιωτικά και προσβλητικά έχει δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας για τους μάρτυρες στην υπόθεση Λιγνάδη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, παρομοιάζει τον συνήγορο του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού Θεάτρου ως «ανεμιστήρα με περιττώματα», που όταν τον θέσεις σε λειτουργία, λερώνει όποιον βρεθεί μπροστά.

«Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα. Όταν τον βάλεις μπρος θα λερώσει όποιον βρεθεί μπροστά του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φ. Σεργουλόπουλος.

Λίγες μέρες πριν η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση αναφερόμενη στον γνωστό ποινικολόγο έκανε λόγο για «σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι».

Αμολήσαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε καθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει κ ξεκατινιάζει στα παράθυρα ολη την νομικη διαδικασία, κ πολυ συντομα, ολος ο κοσμος θα αγοραζει πασατέμπο για να δει αυτο το ιλαροδικαστικο δραμα λαιβ στις ειδησεις, με τα θυματα να εκθετονται κ να βιαζονται απ τον καναπε του καθενος, κ βεβαιως ειναι ζητημα χρονου κανεις να μη θυμάται καν οτι η κυβερνηση αυτη εμπλεκεται σε βαθος.
Ξερουν τι κανουν τα πουλακια… η τεχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοιξει το βιβλιο να διαβασει οταν διπλα ο κλοουν φουσκωνει μπαλονακια;!!!
Εμ καποιοι θα διαβασουμε..

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, ανάρτησε βίντεο στο instagram και απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια σχολίασε τη δήλωσή του για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» ότι «δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, αλλά επαγγελματίες ηλίθιοι σαν εσάς».

Σημειώνεται ότι ο Αλ. Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δέχεται «έναν ανελέητο, συκοφαντικό, εξυβριστικό πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μόδιστρους».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το