Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή με κεντρικό αίτημα να μειωθεί ο αριθμός μαθητών ανά αίθουσα διδασκαλίας και να προσληφθούν εκπαιδευτικοί για το άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια

Στην πορεία που καλούσαν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, πρωτοβάθμια σωματεία, οι ενώσεις αδιορίστων-αναπληρωτών καθώς και γονέων πήραν μέρος εκατοντάδες εκπαιδευτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να περάσουν στην οδό Σταδίου επικράτησε μικρή ένταση, καθώς δεν είχε διακοπεί η κυκλοφορία, με την αστυνομία τελικά να διακόπτει τη ροή των οχημάτων για να συνεχίσει η πορεία προς τη Βουλή.

ΚινητοποίησηΚινητοποίηση Κινητοποίηση Κινητοποίηση

Επιπλέον, μεταξύ των αιτημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας συγκαταλέγεται η κατάργηση κάθε νομοθετικής διάταξης που επιτρέπει κάμερα στα σχολεία και on – line μετάδοση των μαθημάτων και την οργανωμένη επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών σε ζητήματα ορθής τήρησης των μέτρων προστασίας.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί ζητούν να δοθεί μια δίκαιη λύση για το ζήτημα του παράβολου και του αποκλεισμού χιλιάδων εκπαιδευτικών από τους μόνιμους διορισμούς.Κινητοποίησηkinitopoiisi7.jpg

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το