Εξόρμηση πραγματοποίησε το Μ-Λ ΚΚΕ σήμερα Σάββατο στις 11 πμ στον Πειραιά ενάντια στην πολιτική της φτώχειας και της ανεργίας, της καταστολής και της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών.

Η Συγκέντρωση έγινε στο σταθμό του Πειραιά όπου μοιράστηκε προκήρυξη. Κατόπιν ακολούθησε πορεία με οργανωμένο μπλοκ και συνθήματα στους δρόμους του κέντρου του Πειραιά.

Το Μ-Λ ΚΚΕ κάλεσε το δημοκρατικό κόσμο να καταγγείλει τα κυβερνητικά αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα και να παλέψει ενάντια στην πολιτική της καταστολής και της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών.

Η εξόρμηση αυτή εντάσσεται στην πανελλαδική πολιτική εξόρμηση του Μ-Λ ΚΚΕ με παρεμβάσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά και επαρχιακές πόλεις, με βασικούς στόχους πάλης τις μαζικές προσλήψεις υγειονομικών – εκπαιδευτικών, την Δημόσια δωρεάν Υγεία – Παιδεία για όλο το λαό, την απόκρουση της κυβερνητικής τρομοκρατίας, την έξοδο από τη χώρα μας των ΗΠΑ-Βάσεων-ΝΑΤΟ-ΕΕ και την πάλη για Για Ειρήνη – Δουλειά – Δημοκρατία – Εθνική Ανεξαρτησία – Σοσιαλισμό

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το