Ένα απροσδόκητο κομπλιμέντο μπορεί να φτιάξει τη μέρα σε κάποιον, οπότε είναι απορίας άξιο γιατί δεν το χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Ο φωτογράφος Rotasız Seyyah , ωστόσο, αλλάζει αυτό το άτομο κάθε φορά. Βρίσκεται στη μέση ενός ταξιδιού 1.001 ημερών σε όλο τον κόσμο, δουλεύοντας σε ένα απλό αλλά συναρπαστικό έργο στην πορεία. Το ονομάζει You Are So Beautiful. Η σειρά καταγράφει τη στιγμή που ο Seyyah συναντά κάποιο άγνωστο πρόσωπο και του λέει ότι είναι «πολύ όμορφο». Για κάθε άτομο έχει τραβήξει δύο φωτογραφίες -μία πριν λάβει την ευγενική παρατήρηση και άλλη αφού την ακούσει.

Η διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα. Πριν, οι επιλεγμένες γυναίκες κοιτάζουν την κάμερα με ανεπιτήδευτες εκφράσεις. Αλλά μόλις ο Seyyah κάνει το κομπλιμέντο, τα πρόσωπά τους αλλάζουν – φωτίζονται με τις πιο γλυκές αντιδράσεις. Κάποιες λάμπουν ενώ άλλες ντρέπονται απίστευτα από το συναίσθημα και καλύπτουν το πρόσωπό τους με τα χέρια τους. Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι ή πού ζουν -πολλές από αυτές τις γυναίκες κατοικούν στην Κεντρική και Νότια Αμερική- όταν τους λέτε ότι είναι όμορφες, αλλάζει και ο τρόπος που βλέπετε το δικό σας εαυτό.

Το ¨”Rotasiz Seyyah” είναι το ψευδώνυμο του Mehmet Genç. Είναι ένας Τούρκος ταξιδιωτικός φωτογράφος και το ψευδώνυμό του σημαίνει “νομάς χωρίς διαδρομή”. Η ταξιδιωτική φωτογραφία του Seyyah είναι η δεύτερη καριέρα του. Πέρασε έξι χρόνια δουλεύοντας στην πληροφορική στην Κωνσταντινούπολη πριν ακολουθήσει το πάθος του για τα ταξίδια και τη λήψη φωτογραφιών. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις περιπέτειές του στο Instagram .

rotationzseyyah1

rotationzseyyah2rotationzseyyah4rotationzseyyah5rotationzseyyah3rotationzseyyah13rotationzseyyah8rotationzseyyah6rotationzseyyah10rotationzseyyah11rotationzseyyah9rotationzseyyah7rotationzseyyah12rotationzseyyah15rotationzseyyah14

πηγή: Rotasiz Seyyah: Ιστότοπος | Facebook | Ίνσταγκραμ μέσω [ Bored Panda ]

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το