Αντιφασιστική παρέμβαση με πανό και προκήρυξη πραγματοποίησε η Φοιτητική Πορεία Ιωαννίνων τη Δευτέρα 3/4 έξω απ’ τη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα πλαίσια του καλέσματος του Σ.Φ. Καλών τεχνών.

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε για να ενημερωθούν οι φοιτητές για τη δράση φασιστο-ομάδων σε σχολές του Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα σε τοίχους αλλά και σε πολιτικούς χώρους και κάηκαν αφίσες πολιτικών παρατάξεων της Αριστεράς.

Πανελλαδικά αλλά και στην πόλη μας, δυόμισι χρόνια μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής η αποθράσυνση ναζιστο-ομάδων. Και αυτό με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, η οποία συνεχώς γέρνει ακροδεξιά τόσο με τις αντιλαϊκές και κατασταλτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί όσο και με τον λόγο της. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά έχοντας τοποθετήσει στην κορυφή υπουργείων ανθρώπους φιλοχουντικούς και ακροδεξιούς όπως οι Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης.

Ο φασισμός είναι το δολοφονικό χέρι του συστήματος και πραγματική αντιφασιστική πάλη σημαίνει πάλη ενάντια στην πολιτική που τον εκτρέφει!

Οργάνωση αντίσταση πάλη μαζική – Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το