Για 24η συνεχόμενη εβδομάδα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε διάφορες επαρχίες της Υεμένης για να υποστηρίξει την Παλαιστίνη υπό τον τίτλο αυτής της εβδομάδας “Οι επιχειρήσεις μας συνεχίζονται…Σταματήστε την επιθετικότητά σας”.

Οι διοργανωτές της πορείας τόνισαν τη σημασία της συνέχισης των δημόσιων δραστηριοτήτων για την υποστήριξη του Παλαιστινιακού λαού, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Υεμένης για την υποστήριξη της μάχης της “Πλημμύρας του Αλ-Ακσά” μέχρι να σταματήσει η επιθετικότητα και η πολιορκία του Παλαιστινιακού λαού.

Χαιρέτισαν τις συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Άξονα της Αντίστασης και τις επιχειρήσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης και κάλεσαν τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης να πραγματοποιήσουν περισσότερες επιχειρήσεις κατά των σιωνιστών, Αμερικανών και Βρετανών εχθρών.

Ανανέωσαν την έκκλησή τους για μποϊκοτάζ σε αμερικανικά και “ισραηλινά” προϊόντα και εταιρείες και κάλεσαν όλες τις ιατρικές ενώσεις να δράσουν γρήγορα για να σταματήσουν την καταστροφή των ιατρικών εγκαταστάσεων.

Οι φωτογραφίες είναι από την πρωτεύουσα Σαναά

Πηγή: Resistance News Network (στο Telegram)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το