Το πρωί της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει ότι πρόκειται για “φόνο λόγω ποδοσφαιρικών διαφορών” . Τι κι αν όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι έλεγαν την αλήθεια. Ε, πες πρωί ήταν μπορεί να τους ξέφυγε…

Όταν όμως έφτασε η ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ο Άρης Πορτοσάλτε βασικός καλεσμένος με μια “πλάτη” που παρουσιάστηκε ως “συνάδελφος” του δράστη με το τσιγκέλι έβγαζε το “λαβράκι” ότι ο Ρουπακιάς ήταν αριστερός. Μην και στενοχωρήσουμε τους χρυσαυγίτες…

Δείτε το βίντεο για να δείτε πώς λειτουργούν οι υπηρέτες της θεωρίας των δύο άκρων, της θεωρίας που χαϊδεύει τους χρυσαυγίτες!

Την σκυτάλη πήρε η ιστοσελίδα «Newsbomb», την οποία διευθύνει ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση: «Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη “Χρυσή Αυγή” θα μπορούσε να εξασφαλίσει “τα προς το ζην”». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION».

Η είδηση αναδημοσιεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή, με στημένα αποσπάσματα από την απολογία του δολοφόνου. “Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ….Εγώ ανήκα στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών…”, είναι το σχετικό απόσπασμα που αναπαράγεται, που επαναφέρει τα σενάρια για μη πολιτικά κίνητρα του δράστη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το