Διεκδικεί τον τίτλο της πιο χυδαίας, της πιο εμετικής δήλωσης που έχει κάνει ποτέ Υπουργός για εργαζόμενους. Λέει η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως για να δικαιολογήσει την άθλια ρύθμιση της εξαναγκασμένης παραίτησης ιδιωτικών εκπαιδευτικών από μέρος του ωραρίου (άρα και του μισθού) τους.

“Το Υπουργείο Παιδείας αφουγκράζεται τις ανάγκες (!) των εκπαιδευτικών για ….μειωμένο ωράριο!” Λες και είμαστε χομπίστες εισοδηματίες που δεν μας νοιάζει ο μισθός μας, λες και μας τρέχουν από τα μπατζάκια, όπως συμβαίνει με τους φίλους και χρηματοδότες της…

Εξαιρετική η απάντηση για το θέμα από την παρέμβαση του Κωστή Παπαϊωάννου στη Lifo που έχω αναδημοσιεύσει πιο κάτω:

“Οι γονείς αυτοί μαθαίνουν ακόμα ότι νομιμοποιείται η μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας. Δηλαδή η δασκάλα του παιδιού τους θα δηλώσει ξαφνικά (τώρα, μέσα στο καλοκαίρι!) ότι θέλει να δουλεύει και να πληρώνεται λιγότερο. Και θα το κάνει τάχα οικειοθελώς και όχι με το μαχαίρι στον λαιμό για να προσλάβει το σχολείο άλλη πιο νέα και «οικονομική δασκάλα». Σε αυτήν τη δασκάλα που θα δηλώσει ότι επιθυμεί(!) να εργασθεί λιγότερο με μικρότερο μισθό υπό την απειλή της (ελεύθερης πια) απόλυσης, οι γονείς αυτοί θα εμπιστευτούν το παιδάκι τους τον Σεπτέμβριο. Δεν τους νοιάζει;”

Πηγή: George Christopoulos (από το fb)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το