«Έλληνας Χαφτάρ, κομμουνιστοφάγος, απελευθερωτής, σώζει την πατρίδα». Αυτός είναι ο τίτλος της φυλλάδας «Μακελειό» την οποία είχε θεωρήσει αρχικά ο κ. Πέτσας ότι δικαιούται κρατικής επιχορήγησης στο πλαίσιο ενίσχυσης του Τύπου.

Στις εσωτερικές σελίδες της «εφημερίδας» με τα ανυπόγραφα κείμενα, ο συντάκτης διαπιστώνει (προφανώς με λύπη του) ότι «δεν υπάρχει δυστυχώς ένας Χαφτάρ, ώστε να αποκαταστήσει τη δημοκρατία στη χώρα μας». Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι «καμόρα μπολσεβίκων διαλύει τον κοινωνικό ιστό», ότι «το κράτος είναι ακόμα στα χέρια των μπολσεβίκων» και καλεί τους πατριώτες να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους.

Όπως ίσως θα ξέρετε, ο Χαλίφα Χαφτάρ είναι ο ένας από τους δύο οπλαρχηγούς που συγκρούονται για τον έλεγχο της Λιβύης, ως αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άρα το νόημα ποιο είναι; Προφανώς ότι πρέπει να υπάρξει κάποιος στρατηγός για να ξαναβάλει τη χώρα στον γύψο, αφού τη λυμαίνονται (κατά την παρανοϊκή συλλογιστική της φυλλάδας) οι «μπολσεβίκοι»;

Κύριε Πέτσα, σ’ αυτό το έντυπο θέλατε να δώσετε 200.000, αλλά ευτυχώς σας σταμάτησε η γενική κατακραυγή; Και οι εισαγγελείς; Τι άλλο σημαίνει ένα δημοσίευμα (από τα πολλά της εφημερίδας) σαν αυτό, παρά υποκίνηση σε κατάλυση του πολιτεύματος; Μήπως κάποιοι δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα μ’ αυτό; Άλλωστε και ο Ρουπακιάς μόνος του ενήργησε. Δεν υπήρξε εγκληματική οργάνωση!

Πηγή: Τάσος Τσακίρογλου – efsyn.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία