Ο ισραηλινός στρατός κατοχής έχει πραγματοποιήσει μια κραυγαλέα επίθεση στο νότιο Λίβανο, πυροδοτώντας περισσότερα από 20 βλήματα φωσφόρου πάνω από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου στις συνοριακές περιοχές.

Τα σιωνιστικά ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι ένα “συμβάν ασφαλείας” έλαβε χώρα κοντά στην κατεχόμενη περιοχή Αλ-Μανάρα στα σύνορα με το Λίβανο, ενώ ο Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε κοντινό ξενοδοχείο.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το κατεχόμενο Αλ-Μανάρα έγινε μάρτυρας μιας μεγάλης κλίμακας κατάστασης εγρήγορσης για το στρατό των Σιωνιστών στην περιοχή, με πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών και ολοκληρωτικό κλείσιμο δρόμων από και προς την περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού κατοχής ζήτησε από τους κατοίκους αρκετών ισραηλινών οικισμών να “μείνουν στα σπίτια τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες”, σε σχέση με την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ο στρατός της κατοχής επανειλημμένα εκτόξευσε φωτοβολίδες στη συνοριακή περιοχή με τον Λίβανο, ακόμα και βόμβες φωσφόρου σε λιβανικά εδάφη στην περιοχή μεταξύ των πόλεων Houla και Mais Al-Jabal, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Al-Manar.

“Ο Νετανιάχου αφίχθη σε στρατιωτική βάση στο βορρά, και προήδρευσε συνάντησης για να συζητήσει τις εξελίξεις στα σύνορα με το Λίβανο”, ανέφεραν πηγές σύμφωνα με τα Ισραηλινά ΜΜΕ, παρά τη δήλωση “τερματισμού των μέτρων ασφαλείας”.

“Όλες οι συχνές πληροφορίες σχετικά με ένα συμβάν έχουν εκδοθεί από τον Ισραηλινό εχθρό, και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμία πληροφορία από την πλευρά του Λιβάνου”. σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Al-Manar.

Πηγή: Uprising Today, guernicaeu 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το