Μπορεί να ξεχάσει κανείς την υποδοχή που επιφύλαξαν στα στελέχη της Χρυσής Αυγής τα περισσότερα ΜΜΕ;

Δελτία ειδήσεων, πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και μεταμεσονύκτιες λάιφ στάιλ εκπομπές φάνηκαν από καιρό έτοιμα να τους υποδεχτούν, να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο των μαχαιροβγαλτών, να προβάλουν το κοινωνικό τους έργο, να κουτσομπολέψουν τα αισθηματικά τους και την κοινωνική τους ζωή.

Για ν θυμηθούμε λίγα από τα πολλά περιστατικά:

Άρης Πορτοσάλτε: (Απευθυνόμενος στον Κασιδιάρη) «Δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μην σας πιάνουν στο στόμα τους;»

Άρης Πορτοσάλτε

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Είπαμε για τραμπούκους. Η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο, λογικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος- δεν αντιδρά πια. Μόνο ο δικηγόρος του αντέδρασε. Από την άλλη, μια μάνα -τα είδατε και χθες- είναι λυτή. Και γυρνάει και του λέει δεν θα ησυχάσω αν δεν σε κρεμάσω. Καταλαβαίνετε πως είναι ολίγον κάπως».

Κωνσταντίνις Μπογδάνος

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Αλλά, γιατί όχι, μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην τη δεχτούμε να υποστηρίξει συντηρητική συμμαχία;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ο Θέμος Αναστασιάδης κάλεσε στην εκπομπή του τον Καιάδα και του φιλοτέχνησε ένα συμπαθέστατο πορτρέτο. Ιστορικό έχει μείνει το πρωτοσέλιδο του “Πρώτου Θέματος” «Πέτα τη γιαγιά στη Χρυσή Αυγή», που παρουσίαζε το κοινωνικό έργο της συμμορίας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίαζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσωπική ζωή του Κασιδιάρη.

Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ένα τρέιλερ που έλεγε ότι «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το