Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτη Ρέτζιου έλαβε κλήση να παρουσιαστεί στις 11/2 στο ΑΤ Ομονοίας για «ανωμοτί εξηγήσεις» για «απείθεια», «παρακώλυση συγκοινωνιών», «παραβίαση νόμου περί υπαιθρίων συναθροίσεων» κλπ., που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συνέβησαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υγειονομικών στις 24/9/2020 έξω από το υπουργείο Υγείας.

Λίγα 24ωρα από την κλήση σε φοιτητή του Φυσικού τμήματος του ΕΚΠΑ για διαδήλωση του 2019 και την δικογραφία κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ καλείται να παρουσιαστεί στις 11/2 στο ΑΤ Ομονοίας για «ανωμοτί εξηγήσεις» για «απείθεια», «παρακώλυση συγκοινωνιών», «παραβίαση νόμου περί υπαιθρίων συναθροίσεων» πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτη Ρέτζιου.

Είναι φανερό ότι η βιομηχανία κλήσεων σε απολογία και οι διώξεις που στήνονται αποτελούν επιχείρηση προληπτικής καταστολής από την κυβέρνηση για να ανακόψει την ανερχόμενη τάση των κινητοποιήσεων εργαζομένων και νεολαίας.

Είναι επίσης φανερό ότι το μόνο που δείχνουν με όλα αυτά είναι τον πανικό τους. Και είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα λυγίσουν τις κινητοποιήσεις

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το