Μας λένε πως τον Αύγουστο υπάρχει μια «ξηρασία» ή «λειψυδρία» (διαλέξτε όποια έκφραση σας ταιριάζει) ειδήσεων και γεγονότων.

Γ. Δήμητριάδης

Και όμως η πραγματικότητα διαψεύδει αυτή την «δοξασία», και σε ότι αφορά τις διεθνείς εξελίξεις, όσο και στα εσωτερικά δρώμενα.  

Και για να μη πηγαίνουμε μακριά ας αρκεστούμε στο τελευταίο διήμερο του τρέχοντος μήνα δηλαδή στις 4 και 5 Αυγούστου και μόνο σε εξελίξεις στη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό από χτες είχαμε την καρατόμηση του διοικητή του ΟΑΣΘ, Παναγιώτη Σκόδρα, ενώ πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι παραιτήσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου και ανηψιού του Μητσοτάκη, Γρ. Δημητριάδη, όπως και του διοικητή της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ για τους παλιότερους) Π. Κοντολέοντος.

Και αυτές οι παραιτήσεις – καρατομήσεις έγιναν κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων, για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων δημοσιογράφων και πολιτικών που έγιναν πρόσφατα γνωστές με επίκεντρο των πληροφοριών να θέλουν εμπλοκή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Συμπερασματικά. Ο Αύγουστος  είναι πυκνός όπως και οι υπόλοιποι μήνες από εξελίξεις τις οποίες οφείλουμε να παρακολουθούμε προσεκτικά.

Γιάννης Αδριανός

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το