Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προφανώς δεν είδε ή δεν ενδιαφέρεται για τις εικόνες των ανθρώπων που συνωστίζονται καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους, διακινδυνεύοντας με αυτό τον τρόπο την υγεία τους. Ούτε για τις συνεχείς εκκλήσεις των ειδικών που μιλούν συνεχώς για την ανάγκη αποσυμφόρησης των μέσων μεταφοράς και των σχολικών τάξεων. 

Για παράδειγμα η καθηγήτρια επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, μίλησε ξεκάθαρα για τις κυβερνητικές ευθύνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: «Πρέπει να το κάνεις εύκολο στον άνθρωπο που είναι αναγκασμένος να στιβάζεται στα ΜΜΜ για να πάει στη δουλειά του. Εκεί που υπάρχει ευθύνη του κράτους δεν υλοποιούνται τα μέτρα».

«Τι να τα κάνουμε τα λεωφορεία. Τι να κάνουμε 1.000 λεωφορεία. Να τα κάνουμε βόλτα στο Σύνταγμα;» αναρωτήθηκε με εριστικό τρόπο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όταν σε εκπομπή στο Blue Sky το βράδυ της Τετάρτης, του επισημάνθηκε ότι μέσα στα έκτακτα μέτρα που παίρνονται για την πανδημία θα μπορούσε να είναι και η αγορά λεωφορείων. 

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον κ. Γεωργιάδη. Για να δούμε όμως τι έλεγε πριν μερικά χρόνια:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία