Ανακοίνωση τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

Στις λαϊκές οικογένειες όταν μπαίνει  στο σπίτι ένα χιλιάρικο γίνεται πανηγύρι. Στο σπίτι της Καϊλή κυκλοφορούσαν 750.000 χωρίς να το ξέρει. Τύφλα να ‘χει ο Σαίξπηρ!

Συνεχίζει να ταρακουνάει το ευρωοικοδόμημα και η ντόπια άρχουσα πολιτική σκηνή του Katar-gate με επίκεντρο την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή. Για να αποφύγουν το άγος οι Βελγικές αρχές οδηγούν την Καϊλή και τους γνωστούς της στη φυλακή, η ευρωβουλευτίνα διώχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τους ευρωσοσιαλιστές και τους θώκους του Ευρωκοινοβουλίου και το πράγμα είναι στην αρχή.

Η Καϊλή πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Είναι η ίδια που τέσσερα χρόνια πριν δήλωσε ψευδώς ότι τον παππού της τον σκότωσαν οι κομμουνιστές, πράγμα που αποδείχτηκε τεράστιο αντικομμουνιστικό ψέμα. Ωστόσο, το ψάρι βρομάει συνολικά. Είναι γνωστό πως στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο υπάρχουν νόμιμες ομάδες συμφερόντων, λόμπι, ΜΚΟ με γελοία ενδιαφέροντα, παράσιτα του υπάτου καπιταλισμού/ιμπεριαλισμού.

Η ευρωβουλευτής ελέγχεται γιατί εκθείαζε έναντι πολλών χρημάτων το Κατάρ του Μουντιάλ των 6.500 και πλέον θανάτων εργατών, τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας, το φιλοερντογανικό κράτος των πετρελαίων του κόλπου. Όμως πρόσφατα σύσσωμο το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε η katar airways να αποκτήσει προνομιακά δικαιώματα στην Ευρώπη. Ποιος μίλησε για λαδώματα και εξαγορές;

Δεν μηδενίζουμε τους “άθλους” της Καϊλή πού προέρχεται άλλωστε από το ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς και που, όπως οι Χριστιανοδημοκράτες-Σοσιαλιστές-“Αριστεροί”, Πράσινοι και ακροδεξιοί κάνουν στο Στρασβούργο διδακτορικά εξαγορών και απάτης. Απλώς λέμε πως τα ευρωκόμματα είναι θερμοκήπια σκανδάλων και μάλιστα σε ανώτατο βαθμό. Ας αφήσουν τις εκπλήξεις για το έργο τους. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και “λαδωμένος”.

14/12/2022

Γραφείο Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το