Τέλλογλου: “Γιατροί και νοσηλευτές σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου και οι εκπαιδευτικοί κάνουν απλά διακοπές”

Ο δημοσιογράφος του αντικειμενικού ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Τάσος Τέλλογλου με μία του ανάρτηση στο Twitter αναφέρεται στην ενίσχυση των 800 ευρώ, εξαίρει τη δουλειά ιατρών και νοσηλευτών και στρέφεται κατά των εκπαιδευτικών, που όπως λέει, μαζί με άλλους δημόσιους υπαλλήλους, κάνουν διακοπές.

Εμείς τι να πούμε; Μόνο μια ευχή: Τέτοιες διακοπές εγκλεισμού και τρομοκρατίας σου ευχόμαστε Τέλλογλου μέχρι τα βαθιά σου γεράματα. Να ζήσεις να τις απολαύσεις (Έφη Ψωϊνου – από το fb)

Είναι ο ίδιος κ. Τέλλογλου που στις 28/4/2010  στο ηλεκτρονικό σάιτ «Protagon.gr» που αποτελούσε την ιντερνετική εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε:

“Να κάνουμε εκλογές; Δεν είμαστε αυτόχειρες. Αρα τι μένει; Μια κυβέρνηση σαν εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν “εκτός” ή να ερμηνευτούν ανάλογα… πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς (…)

Μάλλον του κακοφάνηκε που έπρεπε να πει καλό λόγο για τους γιατρούς και το δημόσιο νοσοκομείο και έψαχνε κάποιους για να ξεσπάσει, συνεχίζοντας τη γνωστή επίθεση στους δασκάλους και τους καθηγητές, να εμφανιστούν σαν «τεμπέληδες». Η λέξη ντροπή είναι λίγο. Δεν πρόκειται, άλλωστε, ποτέ να καταλάβουν αυτοί οι «άξιοι» τι σημαίνει δάσκαλος. 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το