ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»

Κάτω το αντεργατικό νομοσχέδιο!

Όλοι στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 3/6 στη 1:00μμ στα Προπύλαια!

Προκλητικό εμπαιγμό για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα κίνηση που διευκολύνει την κυβέρνηση της ΝΔ να επιβάλει το αντεργατικό νομοσχέδιο αποτελεί η απόφαση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να μην συμφωνήσει με την προκήρυξη 24ωρης απεργίας στις 3 Ιούνη και να τη μεταθέσει για τις 10 Ιούνη, καθώς και η ανάκληση της απόφασης των ηγεσιών της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και μερικών ακόμη δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων για την πραγματοποίηση απεργίας στις 3 Ιούνη.

Να παλέψουμε να πραγματοποιηθεί απεργία και στάση εργασίας στις 3 Ιούνη, να γίνουν συλλαλητήρια την Πέμπτη και να κλιμακωθεί ο αγώνας με πολύμορφες εκδηλώσεις όλες τις επόμενες μέρες και πανεργατική απεργία στις 10 Ιούνη.

Όλοι την Πέμπτη 3/6 στο συλλαλητήριο, στη 1:00μμ στα Προπύλαια, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο

Όλοι στην απεργία της Πέμπτης 10/6

Ο ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας από μία (1) έως τρεις (3) ώρες, στο διδακτικό ωράριο κάθε συναδέλφου, για την Πέμπτη 03/06 ενόψει της κινητοποίησης στα Προπύλαια στη 1μμ.

*Η παρούσα αποτελεί και ειδοποίηση προς τη Δ/νση Π.Ε. Δυτικής Αττικής ώστε οι συνάδελφοι να κάνουν χρήση της στάσης αναλόγως του διδακτικού τους ωραρίου, για να παρευρεθούν στη συγκέντρωση.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το