Τρίτη, 10 Μαΐου: Πανελλαδική 4ωρη Στάση Εργασίας ΣΕΚΑ

Ελεύθερος Συνδικαλισμός! Όχι στο φακέλωμα των Σωματείων!

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) προκηρύσσει για την Τρίτη, 10 Μαΐου, Πανελλαδική 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 07:30 έως τις 11:30, ενάντια στο φακελωματικό ΓΕΜΗΣΟΕ!

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας, και με αφορμή την εκδίκαση στο ΣτΕ, της υπόθεσης του φακελωματικού για τα σωματεία και κάθε μέλος τους ξεχωριστά Γενικού Μητρώου Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Εργαζομένων, ο ΣΕΚΑ κηρύσσει για την Τρίτη, 10 Μαΐου, Πανελλαδική 4ωρη Στάση Εργασίας (07:30 έως τις 11:30) και καλεί τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου της Αθήνας να δώσουν δυναμικό «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, Πανεπιστημίου 47-49, στις 9:30. Πολλές ακόμη πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ήδη έχουν καλέσει σε κινητοποιήσεις και στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Θέλουν να φακελώσουν τα σωματεία και τα μέλη τους, θέλουν να καταργήσουν τις ελεύθερες διαδικασίες, θέλουν να θέσουν υπό ασφυκτικούς περιορισμούς και πρακτικώς να απαγορεύσουν την απεργία, τις Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις, τις Επεκτάσεις των Συμβάσεων (που αφορά ειδικά και τον Σύλλογό μας), τις Γενικές Συνελεύσεις. Ουσιαστικά θέλουν να καταργήσουν τον ελεύθερο συνδικαλισμό!

Λέμε όχι στο φακελωματικό ΓΕΜΗΣΟΕ!

Λέμε όχι στην κατάργηση του ελεύθερου συνδικαλισμού!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το