Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής επιστημόνων, Νίκος Σύψας και ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ (και πρώην διευθυντής του ΣΕΒ), Άκης Σκέρτσος, εμφανίστηκαν με διαφορά λίγων λεπτών στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», για να… διαψεύσουν ο ένας τον άλλονενισχύοντας ακόμα περισσότερο την καχυποψία πολλών πολιτών και να επιβεβαιώσουν την αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει πολιτικά “παιχνίδια” με τη δημόσια υγεία.

Την αρχή έκανε ο καθηγητής κ. Σύψας που στην παρέμβασή του δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και υπογράμμισε ότι η Επιτροπή επιστημόνων του υπουργέιου Υγείας ουδέποτε εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκεςκαι είναι εντελώς λάθος το μήνυμα που μεταφέρθηκε στην κοινωνία από την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, το μόνο που είπε η επιτροπή ήταν η υποσημείωση πως όταν κάποιος βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο που δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός μπορεί πρόσκαιρα να βγάλει τη μάσκα.

Μετά από λίγα λεπτά στην ίδια επομπή, ο Άκης Σκέρτος, απάντησε στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι μάλλον δεν έχουν καλή πληροφόρηση ή δεν αντιλήφθηκαν σωστά αυτά που τους είπε ο κ. Σύψας.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: 2020mag.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το