Υπέπεσε στην αντίληψη μας πως κάποια κυρία Στέλλα Μανουσογιωργάκη, η οποία χαίρει της ιδιότητας της εκπροσώπου των ΣΥΝΕΚ στην ΟΛΜΕ, ασχολείται με τη συνδικαλιστική μας παράταξη, κατατάσσοντας μας ως σχήμα των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ και σημειώνοντας πως συμμετέχουμε στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Αναφερόμαστε σε αυτήν ως “κάποια κυρία” γιατί δεν την γνωρίζουμε, αλλά όπως φαίνεται, δεν μας γνωρίζει ούτε εκείνη. 

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως δεν είμαστε σχήμα με αναφορά στις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, αν και σεβόμαστε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που δίνουν μάχη από τις γραμμές τους, όπως και κάθε συνδικαλιστικό σχήμα που παλεύει ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια διάλυσης κάθε δημόσιου αγαθού. 

Δεν τρέφουμε κανέναν σεβασμό όμως για τους ψεύτες. 

Αντιλαμβανόμαστε πως η έννοια της δέσμευσης δεν λέει πολλά πράγματα στον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται η κυρία, αλλά, όσον αφορά εμάς, ότι ανακοινώνουμε μας δεσμεύει. Ως εκ τούτου, όταν δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια, ακριβώς αυτό θα κάνουμε. 

Μιας και ψάχνει για υποκριτές η κυρία, ας ρίξει μια ματιά σε αυτούς που μέχρι πρόσφατα κατήγγειλαν τις ηλεκτρονικες εκλογές και τώρα τρεχουν να μπουν στα συμβούλια, σε όσους εφαρμόζουν με ζήλο τον νόμο Χατζηδάκη, ενάντια στην ψήφιση του οποίου καλούσαν σε απεργίες κλπ. 

Ή σε όσους “δεν βρίσκουν” σχολικές αίθουσες για να γίνει η σύσκεψη των προέδρων της ΟΛΜΕ, όπου υπήρχε ο κίνδυνος να παρθεί απόφαση εναντίον της συμμετοχής στη σημερινή διαδικασία για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Δεν θα χρειαστεί να ψάξει πολύ μακριά… 

Ελπίζουμε πως μετά και από αυτή την τοποθέτηση, θα σταματήσει να ασχολείται μαζί μας (για συγγνώμη δεν ελπίζουμε,προϋποθέτει μια λέξη από Φ που πρέπει να την γνωρίζει κανείς). 

Στον λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας, προσπαθούμε να στηρίξουμε την επιτυχία της απεργίας στις 9/11, δεν έχουμε χρόνο για συκοφάντες.

antilogos564.blogspot.com

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το