Για μια ακόμη φορά η αίθουσα Ανδρόγεω που φιλοξενεί τις προβολές του Εκπαιδευτικού Ομίλου, υποδέχτηκε τους δεκάδες φίλους της κινηματογραφικής ομάδας. Διαμορφώνοντας ένα κοινό με σταθερή παρουσία, η πολιτιστική πρωτοβουλία που πήρε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος-Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης από την αρχή της χρονιάς, μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι υπήρξε ένα σωστό και αναγκαίο βήμα.

Διευρύνοντας το κοινό των ταινιών, διαμορφώνοντας νέους κύκλους, αλλά ακόμη περισσότερο με τον πυρήνα της κινηματογραφικής ομάδας να αυξάνει τα μέλη κι το ενδιαφέρον τους, το εγχείρημα δεν μπορεί παρά να κρίνεται επιτυχημένο και αισιόδοξο.

Την Παρασκευή 18/1 στα πλαίσια της θεματικής «Αλληλεγγύη» προβλήθηκε η ταινία «Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό» η οποία κατά κοινή ομολογία υπήρξε μια ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή. Ακολούθησε συζήτηση και καθορίστηκε το νέο ραντεβού της κινηματογραφικής ομάδας για την Παρασκευή 25/1 στις 17:45.

Στα πλαίσια της ίδιας θεματικής, ακολουθεί η προβολή της ταινίας «Το λιμάνι της Χάβρης» την Παρασκευή 01/02/19 και ώρα 8:00 μ.μ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το