Υεμένη:  Τεράστιο λαϊκό ποτάμι για την Παλαιστίνη

Ο λαός της Υεμένης, για μια ακόμη φορά, πλημμύρισε τους δρόμους της Σαναά, της πρωτεύουσας της χώρας, για την Παλαιστίνη. Δίνει μαθήματα αλληλεγγύης και αγώνα σε όλο τον κόσμο με την μαζικότητα, την αποφασιστικότητα και τη συνέχεια των συγκεντρώσεων του, οι οποίες είναι πάντοτε επιβλητικές. Το κεντρικό σύνθημα του εκφράζει την αποφασιστικότητα του: “Η συμμαχία για την προστασία των ισραηλίτικων πλοίων δεν θα μας εμποδίσει!”

https://twitter.com/i/status/1738199105338245480

Ιορδανία: Χιλιάδες στους δρόμους για την Παλαιστίνη!

Και στην Ιορδανία, για μια ακόμα φορά, χιλιάδες λαού βρέθηκαν στους δρόμους για να συμπαρασταθούν στο λαό της Παλαιστίνης!

Στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους συγκεντρωμένους να στρέφουν τα παπούτσια τους προς την αμερικανική πρεσβεία καταγγέλλοντας την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, η οποία πραγματοποιείται από τους σιωνιστές, τους οποίους όμως εξοπλίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές.

https://twitter.com/i/status/1738170509651550288

Νέα Υόρκη: Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν για την Παλαιστίνη

Χιλιάδες εργαζόμενοι πήραν μέρος στη διαδήλωση που οργάνωσαν εργατικά σωματεία και σωματεία εργαζομένων έξω από τα κεντρικά της Αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων!

https://twitter.com/i/status/1738002826142568722

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το