Μ-Λ ΚΚΕ: Ο λαός πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, να δυναμώσει την πάλη του για να αποκρούσει τις επιθέσεις που θα συνεχιστούν

Είτε η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, βέβαιο είναι πως θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις μνημονιακές συμφωνίες. Γιατί και οι δύο τις έχουν ψηφίσει και οι δυο έχουν δεσμευτεί. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.

Η αντιλαϊκή πολιτική μπορεί να αποκρουστεί μόνο από μια πραγματικά αριστερή πολιτική. Το ΚΚΕ, και στην πρόσφατη διαδρομή του, απέδειξε ξανά πως δεν μπορεί να χαράξει μια πολιτική που να δώσει διέξοδο και να εμπνεύσει το λαό, όταν θεώρησε κάλπικο δίλημμα την αντιμνημονιακή πάλη, όταν απορρίπτει τον αγώνα για την ανατροπή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και την εθνική ανεξαρτησία, όταν συστηματικά διασπά την οργάνωση και κινητοποίηση των εργαζομένων.

Μπροστά στην κάλπη, προσπερνώντας διλήμματα και εκβιασμούς, πρέπει να απορρίψουμε με την ψήφο και τη στάση μας και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις δυνάμεις που εκπροσωπούν αυτή την πολιτική. Να καταδικάσουμε αποφασιστικά τα μαύρα κόμματα του φασισμού, της ακροδεξιάς και του εθνικισμού.

Μόνο ο δρόμος του λαϊκού αγώνα μπορεί να ανατρέψει τη μνημονιακή βαρβαρότητα, να σπάσει τα δεσμά της υποδούλωσης της χώρας μας στις ΗΠΑ και την ΕΕ, να ξαναζεστάνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.

Καταδικάστε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της υποτέλειας και της τρομοκρατίας

Στηρίξτε τις δυνάμεις της αντίστασης και του αγώνα,

Ψηφίστε Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το