Ένα ανδρείκελο, που τοποθετήθηκε στην ουκρανική κυβέρνηση μετά το πραξικόπημα του Μεϊντάν, μίλησε στην ελληνική βουλή. Ο νέος «ήρωας» της δυτικής προπαγάνδας είναι ένα κανονικό κατασκεύασμα του αμερικάνικου πενταγώνου και, όσο και αν προσπαθούν να τον παρουσιάσουν σαν τον «μεγάλο πατριώτη», δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ενεργούμενο. Θα τον χρησιμοποιήσουν για όσο τον χρειάζονται και θα τον τελειώσουν, όπως και όποτε τους βολεύει. Ένας τέτοιος «ήρωας» νενέκος, όσο και αν αγκομαχεί η προπαγανδιστική μηχανή του δυτικού ιμπεριαλισμού, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ήρωας των λαών. Θα μείνει στην ιστορία ως αυτό που είναι. Ένας σαλτιμπάγκος λακές. Για αυτό τον περιφέρει ο αμερικάνικος και ευρωπαϊκός ιμπεριαλισμός στα κοινοβούλια της δύσης. Για να τον χειροκροτούν οι δημιουργοί του και κυρίως οι νενέκοι τους. Αυτόν χειροκρότησαν και οι ντόπιοι λακέδες, με ή χωρίς αναστολές.

Ελευθερία ή… ΝΑΤΟ. Οι καλογραμμένοι λόγοι του ηθοποιού είναι ασφυκτικά καθοδηγούμενοι και ελεγχόμενοι από τα αμερικάνικα think tanks. Έχουν πολύ «επανάσταση και ηρωισμό», προσεχτικά επιλεγμένα από τη διεθνή και εγχώρια του κάθε κοινοβουλίου ιστορία. Από την Ελλάδα, αποφεύγοντας προσεχτικά κάθε αναφορά σε «κακοτοπιές» της νεότερης ιστορίας, οι γραφολόγοι του επέλεξαν το 1821 και το «ελευθερία ή θάνατος». Αυτό ξεστόμισε ένα ξόανο που από το πρωί μέχρι το βράδυ «εκλιπαρούσε» τους εντολοδόχους του να εντάξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να κάνουν τη χώρα του προτεκτοράτο. Στο γνωστό ΝΑΤΟ, που η σχέση του με την ελευθερία είναι όση και του Ζελένσκι με την ανεξαρτησία. Του ΝΑΤΟ που εδώ και 7 δεκαετίες έχει προικίσει την ανθρωπότητα με χούντες, επεμβάσεις, πολέμους, τρομοκρατία και υποδούλωση. Αυτή την «ελευθερία» που πρόσφεραν και στην Ελλάδα με τον εμφύλιο, το μετεμφυλιακό μοναρχοφασισμό και τη χούντα. Την νατοϊκή «ελευθερία» του θανάτου. Αυτήν χειροκρότησαν και οι ντόπιοι λακέδες… χωρίς αναστολές.

Ποια τούρκικη εισβολή; Από το 1974 και μετά, ειδικά αν μιλάμε για την Ευρώπη, συνώνυμο της εισβολής έγινε η τούρκικη επίθεση και κατάκτηση της βόρειας Κύπρου. Δυστυχώς για τους λακέδες του ελληνικού και κυπριακού κοινοβουλίου, όσο και αν θα τους βοηθούσε στην «εσωτερική κατανάλωση», το αμερικάνικο μενού δεν είχε καμία τέτοια αναφορά. Ο «πολυγνώστης ιστοριομαθής» Ζελένσκι δεν τους έκανε τη χάρη να βρει τη σύνδεση. Ακόμα και όταν προκλήθηκε επί της ουσίας από την πρόεδρο της κυπριακής βουλής, η… σύνδεση διακόπηκε! Και αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση για τους τεχνικούς λόγους της διακοπής. Χωρίς καταδίκη της τούρκικης εισβολής και ας του έστειλε γραπτώς η κυπριακή βουλή το λόγο της προέδρου. Αυτή η εισβολή έχει την σφραγίδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και για τις δύο μεριές. Αυτή την εισβολή της συμμάχου νατοϊκής Τουρκίας είχε οδηγίες να μην καταδικάσει ο Ζελένσκι. Δεν επιτράπηκε η παραμικρή διευκόλυνση από τους «νατοϊκούς συμμάχους». Αυτούς που απεργάζονται την συνεκμετάλλευση με σενάρια γαλάζιας πατρίδας και τις νέες εθνικές και άλλες τραγωδίες. Αυτούς χειροκρότησαν σε Ελλάδα και Κύπρο στο πρόσωπο του Ζελένσκι.

Πλυντήριο και για νεοναζί το ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι βέβαιο ότι η επιλογή της παρέμβασης των ναζί του Azof στην ελληνική βουλή υπήρξε μια υψηλού συμβολισμού καθοδηγούμενη κίνηση. Οι έλληνες βουλευτές της δεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας, υποχρεώθηκαν να χειροκροτήσουν και δύο αποβράσματα. Τον «υποδιοικητή Μιχαήλ» και τον «μαχητή Αναστάσιο». Αμφότεροι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- βαρύνονται με κατηγορίες και καταδίκες για εγκλήματα και δολοφονίες. Δεν είναι κάτι άλλο από το Ζελένσκι, όπως ωρύεται η εγχώρια προπαγάνδα. Είναι τα πρωτοπαλίκαρά του. Ο Ζελένσκι συνδέεται με το ναζισμό όσο λίγοι. Τον στηρίζει, τον χρηματοδοτεί και τον τροφοδοτεί. Τον έχει μετατρέψει σε πυλώνα της «ουκρανικής δημο­κρατίας». Το παραμύθι της αντιπαραβολής των ναζί του Azof με τον πατριώτη Ζελένσκι είναι πολύ φθηνό. Ο τελευταίος το είπε καθαρά. To Azof «είναι αυτό που είναι», αλλά πολεμάει τους ρώσους. Θεωρητικά θα αρκούσε το χειροκρότημα στο Ζελένσκι για το ξέπλυμα των νεοναζί. Όμως απαίτησαν το χειροκρότημα και των ίδιων των καθαρμάτων. Όμως είναι γνωστό στους κλακαδόρους ότι αυτοί που χειροκρότησαν βαρύνονται με χιλιάδες δολοφονίες, μεταξύ αυτών και μελών της ελληνικής κοινότητας στο Ντονμπάς και τη Μαριούπολη. Επιβάλλοντας την παρουσία τους σε ένα πλήρως ελεγχόμενο κοινοβούλιο, οι δυτικοί μέντορες των νεοναζί ήθελαν να τους ξεπλύνουν. Να τους μετατρέψουν σε ισότιμους, πολιτικούς συνομιλητές. Να απαιτήσουν από τους υποτακτικούς τους κλακαδόρους πλήρη υποταγή και σε αυτό. Και πάλι χειροκρότησαν όμως οι ντόπιοι λακέδες… κάποιοι με υπερβάλλοντα ενθουσιασμό!

Μασκοφόροι στη βουλή! Είναι γνωστή η απέχθεια της ΝΔ προς τις κουκούλες. Τουλάχιστον μετά την κατοχή, τον εμφύλιο και την χούντα, που οι πολιτικοί πρόγονοι της δεξιάς τις είχαν για καπέλο, οι σύγχρονοι της ΝΔ πνέουν τα μένεα για τις κουκούλες. «Ή με τη δημοκρατία ή με τις κουκούλες» επαναλαμβάνουν διαρκώς οι «άριστοι». Όμως το πρόγραμμα για το οποίο δεν ενημερώθηκαν (!?) είχε και κουκουλοφόρους. Ένας από τους φασίστες του Azof εμφανίστηκε με ένα είδος μάσκας. Ο Ζελένσκι, προλογίζοντας το ναζιστικό φιάσκο, είπε ότι ο ένας θα εμφανιστεί με μάσκα «για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε». Και ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι λόγοι; Για ποιους λόγους κάποιος που ισχυρίζεται ότι πολεμά για την ελευθερία του να εμφανιστεί σε ένα κοινοβούλιο με μάσκα; Για ποιους λόγους όλοι αυτοί οι εχθροί της κουκούλας δεν μπήκαν καν στο κόπο να ρωτήσουν… τους λόγους; Εκτός και αν οι λόγοι βρίσκονται στα δημοσιεύματα που θέλουν τον «μαχητή Αναστάσιο», καταδικασμένο για δολοφονίες και εγκλήματα, να αποφυλακίζεται για να ενισχύσει το Azof στον πόλεμο. Τέτοια εγκλήματα που δεν επέτρεψαν ούτε στην ουκρανική «δικαιοσύνη» του καθεστώτος Ζελένσκι να κάνει τα στραβά μάτια. Ακόμη όμως και αυτό το ναζιστικό απόβλητο με την κουκούλα… το χειροκρότησαν οι ντόπιοι λακέδες. Κάποιοι το χειροκρότησαν με αναστολές… Αλλά -ακόμα χειρότερα- το χειροκρότησαν.

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το