Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα εμβολιάζονταν συμβολικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί ώστε να σταλεί ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχει εμβολιαστεί ένα πλήθος κυβερνητικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ. Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει και ο εμβολιασμός της συζύγου του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Η διαδικασία πυροδότησε αντιδράσεις και στα social media .

Άλλοι θυμήθηκαν τον… Γκρούεζα του «κόμματος» από την θρυλική ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο». «Εσύ Γκρούεζα που βρήκες εμβόλιο και εμβολιάστηκες;», «Έλα Παναγιά μου… Εγώ είμαι του κόμματος», έγραψε χρήστης παραφράζοντας την περίφημη ατάκα. 

Η Πόπη Καλαντζή, σύζυγος Χατζηδάκη, υποψήφια με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και πλαστικός χειρουργός. «Το έκανε» μας ενημερώνει

Δεν εμβολιάζονται για να δώσουν το καλό παράδειγμα, εμβολιάζονται «επειδή μπορούν». Πολίτες δυο ταχυτήτων. Στην πρώτη οι «επιτελικοί» & οι παρατρεχάμενοι και στη δεύτερη, όλοι οι υπόλοιποι ασθμαίνοντες.

Αλλά γιατί μας φαίνεται περίεργο που έτρεξαν να αρπάξουν το εμβόλιο τα εγγόνια αυτών που έτρεχαν να αρπάξουν τα συσσίτια στην κατοχή;

Αξιότιμη πρωθυπουργέ της Δανίας, εμείς έχουμε κυβέρνηση ακρίδων. Ό,τι κι αν έρθει στη χώρα, από επιδοτήσεις μέχρι εμβόλια, θα το κατασπαράξουν πρώτοι. Κι ό,τι περισσέψει, θα πάει σε συγγενείς και φίλους.

Δεν το περίμενε κανείς από στελέχη και παρατρεχάμενους της ΝΔ να απαιτούν να εμβολιάζονται πριν από ευπαθείς ομάδες. Ήταν πάντα γνωστοί για τον αλτρουισμό και τον ανθρωπισμό τους. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα.

Αλλά για στάσου…

Σταματάνε με εντολή Μητσοτάκη οι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών που είχαν αρχίσει με εντολή Μητσοτάκη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το