Από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας προέρχεται ο καθηγητής στα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Κλεάνθης Κωνσταντινούδης που φέρεται να χρηματιζόταν για να περάσει στα μαθήματά τους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στο οποίο δίδασκε.

Ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, ως φοιτητής στην πάλαι ποτέ Βιομηχανική Σχολή, που μετεξελίχθηκε το 1990 σε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), δεν ήταν ένα απλό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, αλλά στέλεχος. Μάλιστα ήταν και υποψήφιος για την ΕΦΕΕ.

Στον χώρο της Δεξιάς φέρονται εξάλλου να ανήκουν και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του, που διατηρούσαν το «φροντιστήριο» στο οποίο οι φοιτητές έδιναν τα «φακελάκια» των 250 ευρώ για κάθε μάθημα του επίορκου καθηγητή.

Επίσης φαίνεται ότι έχαιρε της εμπιστοσύνης στελεχών της Ν.Δ. που βρίσκονται σε δεξιές διοικήσεις φορέων. Για παράδειγμα διετέλεσε ταμίας της Ένωσης Εργοληπτών – Κατασκευαστών Δημοσίων – Ιδιωτικών Έργων – Εργολάβων Οικοδομών – Διαχειριστών – Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος, ωστόσο οι παλαιοί του φίλοι και συνεργάτες τώρα δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν για τη δράση και πως ουσιαστικά είχε ρόλο λογιστή.

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το