Κυριακή, 6 Μαρτίου, 10:30

Ξενάγηση στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Ο Παις του Κριτίου και η Πεπλοφόρος, θα είναι εκεί. Θα σας περιμένουν, επίσης, ο Μοσχοφόρος και ο Σκύθης Ιππέας. Όλα τα εν Ελλάδι γλυπτά του Παρθενώνα και η διάσημη Ζωφόρος του, πιο πλούσια από ποτέ, καθώς τώρα συμπληρώνεται με θραύσμα που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Ιταλία. Αν δεν σας αρκούν αυτά, προσθέτουμε ότι την ξενάγηση στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης υπογράφουν οι σεσημασμένοι ξεναγοί του ΣΗΜΑτος, οι οποίοι και θα προσφέρουν το πρωινό της ερχόμενης Κυριακής, 6 Μαρτίου, ιστορική-αρχαιολογική περιήγηση δίπλα και ανάμεσα σε κάποια από τα σπουδαιότερα δημιουργήματα της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου.

Διάρκεια ξενάγησης: 1 ώρα και 45 λεπτά.

Κόστος ξενάγησης: 6 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η τιμή των ακουστικών που θα έχουν οι ξεναγούμενοι, η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου).

Προϋπόθεση συμμετοχής: πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, χρήση μάσκας, και οπωσδήποτε κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6976777952 (Φανή).

Χώρος και χρόνος συνάντησης: είσοδος (σκαλάκια) Νέου Μουσείου Ακρόπολης, 10:15 ακριβώς, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της ασύρματης ξενάγησης.

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:

www.facebook.com/simaporeia.

Η ιστοσελίδα μας: sima.poreia.net

e-mail: shmaporeia@gmail.com

(εδώ μπορείτε να ζητήστε να λαμβάνετε

το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το