Αφού δεν κατάφεραν να επιβάλουν τη συναίνεση στα φρικιαστικά εγκλήματα της Ισραηλινής κυβέρνησης των σιωνιστών, αφού δεν κατάφεραν να επιβάλουν τη σιωπή και να απαγορεύσουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης του ελληνικού λαού και όλων των λαών του κόσμου στον παλαιστινιακό λαό που ματώνει, ξαπολύουν τώρα τους δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες της αυλής και της οθόνης για να επιβάλουν τη λογοκρισία και τη σιωπηρή υποταγή.

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Παιδείας αφού ενημερώνει για τη συνάντηση που είχε με τα μέλη του Προεδρείου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση της ΟΛΜΕ σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, μίλησε για τον  «αντισημιτισμό – και κάθε μορφής τυφλό φανατισμό – που είναι απέναντι στις αξίες που υπηρετούμε», αλλά δεν βρήκε να πει ούτε μισή κουβέντα για τα  συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων που συντελούνται στη Γάζα.

Την ίδια ώρα με με τίτλο ” Η φρικιαστική αναβίωση του αντισημιτισμού από την ΟΛΜΕ” ο Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης που πυκνά συχνά εκφράζεται με αντικομμουνισμό χρυσαυγίτικου τύπου βαφτίζει την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη σαν αντισημητισμό.

Ο Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης, αναπαράγοντας την προπαγάνδα αυτών που χρόνια τώρα αιματοκυλούν έναν ολόκληρο λαό αφού του πήραν τα εδάφη, ουσιαστικά καλεί σε απόλυση των εκπαιδευτικών που υποστηρίζουν την ειρήνη και ζητάνε να σταματήσει η σφαγή λέγοντας ότι  “δεν είναι δυνατόν οι φόροι μας να χρηματοδοτούν τις ιδεολογικές ανησυχίες των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ…”

“Η φρικιαστική αναβίωση του αντισημιτισμού από την ΟΛΜΕ

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης

Είναι εντυπωσιακή η ταύτιση απόψεων της ΟΛΜΕ με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Εμπραχίμ Ραΐσι, Πρόεδρο του Ιράν, τον  Χασάν Νασράλα, Γενικό Γραμματέα του πολιτικού και παραστρατιωτικού κόμματος του Λιβάνου, Χεζμπολάχ, με τους Χούτι της Υεμένης, και φυσικά με τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, όπως και με άλλες εκλεκτές προσωπικότητες των ισλαμιστικών χωρών με τα υψιπετή ιδεώδη, τις ανοικτές πλουραλιστικές κοινωνίες και με όλους τους ευλαβείς διακόνους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως η ΟΛΜΕ, έτσι και οι ηγέτες του Ισλάμ ενδιαφέρονται, πρωτίστως για την ειρήνη και τον άνθρωπο.

Μετά τους Ναζί, η ΟΛΜΕ με τη στάση της αναζωπυρώνει στην χώρα μας τον ισλαμομεθοδευμένο αντισημιτισμό που ζητά τον αφανισμό των Ισραηλινών από πρόσωπου γης, την ηθική και φυσική εξόντωση κάθε Εβραίου πολίτη όπου γης, τον αφανισμό του κράτους του Ισραήλ, σε ένα νέο ολοκαύτωμα. Ήδη σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο όνομα του αγώνα του παλαιστινιακού λαού, κάνει την εμφάνισή του ένας νέος αντισημιτισμός, καθόλου ευοίωνος.

Η ΟΛΜΕ, στην ουσία συντάσσεται με την τουρκική εξωτερική πολιτική. Μια πολιτική που με αφορμή τα γεγονότα στη Λωρίδας της Γάζας ξύπνησε στον Ερντογάν το όραμα της κατάκτησης της Ιερουσαλήμ …και της Θεσσαλονίκης! Του Ερντογάν, που τώρα που μιλάμε, βομβαρδίζει ανενόχλητος στη βόρειο ΣΥΡΙΑ τα παιδάκια των Κούρδων (ή αυτά δεν πιάνουν;), σφάζει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ τα υπολείμματα του αρμενικού λαού που γλύτωσαν από την γενοκτονία…

Η ΟΛΜΕ με τη στάση της πριμοδοτεί στην ουσία τα σχέδια της τουρκικής νεοοθωμανικής πολιτικής. Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, οφείλουν να το καταλαβαίνουν αυτό. Εξ άλλου είναι δημοσιευμένες και διακηρυγμένες οι βλέψεις της Τουρκίας για την Παλαιστίνη που αναζητά «μοντέλο Λιβύης στην Παλαιστίνη», όπως δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak»:

«Αν και το Ισραήλ αντιτίθεται λόγω των συμμαχιών του στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν θα αντιδράσει πολύ έντονα σε μια τέτοια συμφωνία που θα γίνει από την Παλαιστίνη. Λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη τόσο στην Παλαιστίνη όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι καιρός για μια τέτοια συμφωνία. Αυτή η συμφωνία θα συμβάλει σημαντικά στη διεθνή αναγνώριση της Παλαιστίνης».

Η ΟΛΜΕ, ωστόσο, δεν θυμάμαι να έδειξε κάποιο ενδιαφέρον για τα «παιδάκια της Ουκρανίας». Μήπως στο φόρτο εργασίας της παραμέλησε την ιστορική ενημέρωσή της για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στα αληθινά κτυπήματα σε ουκρανικά σχολεία, νοσοκομεία, στους κτηνώδεις βασανισμούς σε βάρος των Ουκρανών αιχμαλώτων; Είναι δυο χρόνια που τραβάει αυτός ο πόλεμος. Ή η Ουκρανία δεν μετριέται στους αγωνιζομένους λαούς;

Δηλαδή, να υποθέσω ότι η «προοδευτική αγωνιστική γραμμή στα δημόσια σχολεία μας, είναι να διδαχθούν τα παιδιά τον αντισημιτισμό σύμφωνα με τις ιδεολογικές πεποιθήσεις της ΟΛΜΕ. Γνώριζα μέχρι σήμερα ότι το δημόσιο σχολείο λειτουργεί με βάση το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όχι με βάση τις αποφάσεις ελεγχόμενων κομματικά συνδικαλιστών. Η ΟΛΜΕ στην επίσημη ανακοίνωσή της απευθύνει γενικό προσκλητήριο: «Καλούμε τις ΕΛΜΕ και τους/τις συναδέλφους να διοργανώσουν δράσεις αλληλεγγύης (εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις κλπ) στην Παλαιστίνη σε συνεργασία με μαθητικά συμβούλια και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων»…

Αναρωτιέται κανείς αν η ΟΛΜΕ πληροφορήθηκε για την εισβολή στο Ισραήλ, για την μαζική φρικιαστική κατακρεούργηση οικογενειών από τους εκλεκτούς εκλεγμένους αντιπροσώπους του παλαιστινιακού λαού…

Δεν πληροφορήθηκε για τον σφαγιασμό των νέων που παρακολουθούσαν ένα φεστιβάλ ειρήνης; Δεν πήρε το αυτί της για βιασμένα και αποκεφαλισμένα βρέφη, πράγμα που πιστοποιήθηκε από φρικαρισμένους γερμανούς ιατροδικαστές; Δεν αντιλήφθηκε ότι οι χασάπηδες της Χαμάς με τις ευλογίες του παλαιστινιακού λαού που τους ψήφισε, τους αναγνώρισε, τους υποστηρίζει και τους αφήνει να τον χρησιμοποιούν ως αναλώσιμο υλικό, διεξάγουν τον πιο βρώμικο και ελεεινό πόλεμο στον σύγχρονο κόσμο; Δεν πληροφορήθηκε για τις φρικαλεότητες αυτές ή δικαιολογούνται σε αυτή την περίπτωση να απαγάγουν νήπια και παιδιά και να κρατούν ομήρους αθώους πολίτες;

Είναι ανατριχιαστικό να σκέπτεται κάνεις ότι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν σε αυτή την καταφανή ελεεινότητα. Εν πάση περιπτώσει, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι δυνατόν οι φόροι μας να χρηματοδοτούν τις ιδεολογικές ανησυχίες των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ…”

 

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το