Πραγματικά τα λόγια έχουν αρχίσει να χάνουν τη σημασία τους πλέον με τις καταστάσεις που ζούμε. 

Η Χώρα είναι χωριό του δήμου Γορτυνίας. Βρίσκεται βορειοδυτικά από την Τρίπολη, κοντά στον ποταμό Λάδωνα, σε υψόμετρο 436 μέτρων ενώ απέχει από την Τρίπολη 110 χλμ. Η Χώρα κάηκε. Ο πρόεδρος του χωριού σε βίντεο αποκαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Με λυγμούς περιγράφει πώς του ζήτησαν «πολιτικό μέσον» για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα

Ο πρόεδρος του χωριού Χώρα Γορτυνίας, κ. Δημητρακόπουλος, περιγράφει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πως του ζητήθηκε “πολιτικό μέσον” από αξιωματικό της πυροσβεστικής για αποστολή πυροσβεστικού οχήματος, που είχε αιτηθεί.

Κάηκαν σπίτια οι κάτοικοι έχουν καταστραφεί και η ένταση και η απόγνωση κάνει τον πρόεδρο της Χώρας κ.Δημητρακόπουλο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν λέει πως «υπάρχουν 15 σπίτια καμένα συν αποθήκες».

«Συν τοις άλλοις, εχθές που άνοιξε ο δρόμος από το Νεοχώρι, πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο, Παππά Κωνσταντίνο, από την Τρίπολη, να μου στείλει ένα πυροσβεστικό, να σβήσω αυτά που καιγόσανται. Ερώτησε τον υπεύθυνο της πυροσβεστικής, αρνήθηκε να στείλει και ο κ. Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσον…», είπε ο πρόεδρος του χωριού, ξαναβάζοντας τα κλάματα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το