Προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στα χωριά της Ηπείρου

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησαν οι προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ και της Πορείας στην πόλη των Ιωαννίνων και το νομό. Με αφορμή την έξοδο του κόσμου στα χωριά, οι δυνάμεις της οργάνωσης πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του νόμου.

Την Μεγάλη Πέμπτη 13/4, κλιμάκιο νεολαίων της Πορείας πραγματοποίησε εξόρμηση στα βόρεια του νομού Ιωαννίνων, στα χωριά του Καλπακίου, της Κόνιτσας και της γύρω περιοχής. Το κλιμάκιο μοίρασε πλατιά τα προεκλογικά υλικά του Κόμματος, τοποθέτησε τα κοκκινοκίτρινα χαρτόνια, έβαψε συνθήματα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, καθώς έπαιρνε την προεκλογική ανακοίνωση και συζητούσε για τα κοινά προβλήματα όλων μας. Κι αυτό είναι σημαντικό αν συνυπολογίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή παραμένουν πολύ ισχυρές οι δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς, επηρεάζοντας τον ντόπιο πληθυσμό.

 Αξίζει να σημειωθεί, το ενδιαφέρον των προοδευτικών ανθρώπων της περιοχής. Ο αριστερός και προοδευτικός κόσμος εκεί δεν έχει συνηθίσει να βλέπει μια κομμουνιστική οργάνωση να παρεμβαίνει στα χωριά τους, για αυτό και η χαρά τους ήταν έκδηλη και μας γέμισε αισιοδοξία.

Πέραν αυτής της εξόρμησης, προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται εξορμήσεις στην περιοχή της Ζίτσας, στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων (Χουλιαράδες, Πράμαντα κλπ) και αλλού.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το