Αναμενόμενο ήταν για τον Άρη Πορτοσάλτε όχι μόνον να τα βρει «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση της καρδιάς του κατά τη καταστροφική φωτιά στη Σταμάτα αλλά και να επιτεθεί και σε εκείνους που το αμφισβητούν.

Για ακόμη μία φορά ο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ επιρρίπτει ευθύνες σε… κατοίκους πυρόπληκτων περιοχών, και συγκεκριμένα της Σταμάτας, του Διονύσου και της Ροδόπολης αλλά και στους τηλεθεατές, με αφορμή καταγγελίες πολιτών περί καθυστέρησης των εναέριων μέσων και έλλειψης συντονισμού κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.

Εμφανώς εκνευρισμένος, θέλησε να μαλώσει τους κατοίκους λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και κατηγόρησε όσους δεν έχουν ασφαλίσει ιδιωτικά το σπίτι τους και δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού…

«Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και για μια ακόμα φορά επέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού στο σπίτι τους και κυρίως γιατί δεν τα έχουν ασφαλίσει».

Σημείωσε μάλιστα ξανά πως το σπίτι πρέπει να είναι ασφαλισμένο σε ιδιωτική εταιρεία…

Συνέχισε, δε, το κήρυγμα και στους τηλεθεατές που άσκησαν κριτική στον τρόπο με τον οποίο μετέδιδε τις φωτιές ο σταθμός του Φαλήρου.

Δεν ξεχνάμε ωστόσο ότι και στη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας σε κάτοικο που καιγόταν το σπίτι του, τον ρώτησε εάν το έχει ασφαλισμένο προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Παράλληλα υποψηφιότητα για το Πούλιτζερ 2021 έβαλε δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που ανέφερε σε ρεπορτάζ ότι η φωτιά στο Διόνυσο εξαπλώθηκε επειδή είναι πολύ πυκνό το δάσος από τα φλεγόμενα ζώα που τρέχουν να σωθούν και μεταφέρουν αστραπιαία τη φωτιά…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το