Οι φίλοι της φωτογραφικής τέχνης είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά χθες στο ΣΗΜΑ, όπου η Φωτογραφική Ομάδα παρουσίασε τη δουλειά της!

Τα μέλη της Ομάδας Φωτογραφίας παρουσίασαν τη δουλειά τους με θέμα “η γειτονιά” μου με τη μέθοδο προβολής σε μεγάλη επιφάνεια, με σταθερή εναλλαγή των εικόνων και με μουσική επένδυση. Παράλληλα, με το ίδιο θέμα, λειτουργούσε έκθεση φωτογραφίας (δύο από κάθε μέλος).

Στην αρχή, η ομάδα παρουσίασε τα βασικά στοιχεία λειτουργίας της τα δύο χρόνια που πέρασαν, τον τρόπο με τον αντιμετωπίζονταν τα όποια θέματα προέκυπταν, τη συμβολή της στην περσινή εκδήλωση για το Μπελογιάννη με έκθεση φωτογραφίας για τη ζωή και την εκτέλεσή του. Στόχος της είναι η στελέχωση με περισσότερα μέλη και η ενασχόληση και με ευρύτερα θέματα σχετικά με τη φωτογραφία, που να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα των μελών της.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των φίλων που προσήλθαν ήταν το γεγονός ότι έμειναν πολλή ώρα μετά την παρουσίαση συζητώντας με τα μέλη της ομάδας γι’ αυτά τα οποία παρακολούθησαν.

Η Ομάδα Φωτογραφίας συναντιέται στο ΣΗΜΑ κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 7:00μμ. Η επόμενη συνάντηση θα είναι στις 18 Δεκέμβρη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το