Με συμμετοχή αρκετών συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων, έγινε η συγκέντρωση – συζήτηση που διοργάνωσε η κομματική οργάνωση Βορείων Προαστίων του Μ-Λ ΚΚΕ, την Κυριακή, 7/5, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου.

Ήδη είχε προηγηθεί, προπαγανδιστική εκστρατεία για την διάδοση του αγωνιστικού μηνύματος της οργάνωσης , με εξορμήσεις στις λαϊκές αγορές στους Αμπελοκήπους και του Χαλανδρίου καθώς και αφισοκολλήσεις στην Πανόρμου, Χαλάνδρι και στον Χολαργό. Το κυριότερο είναι πως έγιναν πολλές προσωπικές απευθύνσεις και επαφές, στις οποίες διαπιστώνεται η θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας , εν όψει της εκλογικής μάχης.

Στην εκδήλωση, οι εισηγητές ανέπτυξαν τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ για τα τα πραγματικά διλήμματα των εκλογών. Επακολούθησε, πλούσιος διάλογος που επικεντρώθηκε κυρίως, στην μονοπώληση των ΜΜΕ, από την προπαγάνδα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κυρίως και την σκανδαλώδη αποσιώπηση των θέσεων του κόμματος μας αλλά και των μικρότερων κομμάτων. Στα πλαίσια αυτά, δόθηκε η υπόσχεση από τους παρόντες, να εντείνουν τις προσπάθειες τους, για να σπάσει το τείχος της σιωπής και να φτάσει το μήνυμα των θέσεων της Συνεπούς Αριστεράς όσο πιο μακρυά.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το