Με αγοραίο ύφος απάντησε χθες ο -αντικρατιστής όπως δηλώνει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter- Γρηγόρης Ψαριανός σε όσους διασκεδάζουν πλέον, με τις πολιτικές του επιλογές.

Grigoris Psarianos@grpsarianos· Έχω πάρει πολλές ανάποδες με διάφορα ρυπαρά δημοσιεύματα, φθονερά, κακιασμένα, ψευδή, συκοφαντικά, γελοία… Διεστραμμένα. Ά θ λ ι α. Όλο γράφω κάτι, να απαντήσω, να τούς ξεχ…, να τούς ξεχάσω όμως είναι το σωστό. Λοιπόν, κρατιέμαι! -που έλεγε κι η Άννα Παναγιωτοπούλου

Grigoris Psarianos@grpsarianos·1. Σπάνε τα τηλέφωνα από ΜΜΕ, κυρίως ΡαδιοΤηλεοπτικά, για συνεντεύξεις, συζητήσεις, διαξιφισμούς, αντιπαραθέσεις σχετικά με… το “κορυφαίο θέμα επικαιρότητας”, που απασχολεί την χώρα (!) και άπτεται μιάς προσωπικής περιπτώσεως, μετά συγχωρήσεως μάλιστα. Δεν θα ασχοληθώ…

Σήμερα με νέο του tweet δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός ότι ξαναμπήκε στην επικαιρότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο κατόρθωμα του πολιτευτή που κατάφερε να κάνει περισσότερες κομματικές μετακινήσεις και από τα άλματα μιας ακρίδας (έχει υπάρξει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ χωρίς να εκλεγεί) αποτελεί ο διορισμός του ως συνεργάτης στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ακόμη, ο αντικρατιστής, που θα πληρώνεται και πάλι από το κράτος, δε διστάζει, με άλλο tweet του, να δηλώσει ότι ο διορισμός του στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «άπτεται μιάς προσωπικής περιπτώσεως».

Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το